Ribolovacka oprema

Sale!

Sportex CARAT SPIN NEW 2,70m 80gr

36,780.00 дин. 27,360.00 дин.

Sportex CARAT SPIN NEW 2,70m 80gr

Stalnim zahtevima za rimejk Sportex Carat Spin-a jasno je stavljeno na znanje da je došlo vreme za povratak ovog klasičnog štapa za varaličarenje. Kako bi se ispunili svi visoki zahtevi koje je na svojim štapovima postavio SPORTEX,  inovativni Helicore blank je zauzeo svoje mesto i u novom Sportex Carat Spin-u.

SKU: sportex_carat_spin_new_2,70m_80gr_cs2704 Kategorije: , ,

Opis

Sportex CARAT SPIN NEW 2,70m 80gr

Povratak klasika – Sportex Carat Spin

Stalnim zahtevima za rimejk Sportex Carat Spin-a jasno je stavljeno na znanje da je došlo vreme za povratak ovog klasičnog štapa za varaličarenje. Kako bi se ispunili svi visoki zahtevi koje je na svojim štapovima postavio SPORTEX,  inovativni Helicore blank je zauzeo svoje mesto i u novom Sportex Carat Spin-u. Kroz razvoj posebne epoksidne smole, pomoću najfinijih nano čestica, SPORTEX je u mogućnosti da napravi novi Helicore blank koji je ne samo brži, već i mnogo jači od prethodnih generacija. Zahvaljujući jedinstvenom dizajnu blanka, Sportex Carat Spin štapovi su pravi štapovi za varaličarenje izuzetno malih težina, sa veoma brzim i osetljivim telom štapa koje čini ove štapove idealnim za optimalno vođenje mamca.

Moćna kičma Sportex Carat Spin štapova, u saradnji sa brzim vrhom, omogućava snažne i pouzdane udarce i apsolutnu kontrolu kada je u pitanju igranje sa ribom koja je na štapu. Odlične bacačke karakteristike štapa znače duge izbačaje sa maksimalnom preciznošću pri plasiranju mamaka. Svi modeli Sportex Carat Spin štapova za pecanje su opremljeni SIC sprovodnicima, Fuji VSS halterom i rukohvatom od plute vrhunskog kvaliteta.

Šta bi jedan ribolovac, varaličar, više mogao da poželi?

Model Dužina štapa Transportna dužina Težina bacanja Težina štapa
CS2704 2,70m 139cm 80gr (57-93gr) 183gr

Brand

Sportex

Additional information

Težina Štapa

<200gr

Težina bacanja

80 gr

Dužina štapa

2.70 m

Broj delova

2

Brend štapa

Sportex

Reviews

Customers review
0
0 ratings
1 Star
0%
2 Star
0%
3 Star
0%
4 Star
0%
5 Star
0%
Rate it!

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Write A Review
Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Sportex CARAT SPIN NEW 2,70m 80gr”