Steg SOLUBLE BOILIE 24mm SAUSAGE 1kg (SP112405)

550,00 RSD

Steg SOLUBLE BOILIE 24mm SAUSAGE 1kg (SP112405)

Topive boile prečnika 24 mm koje su namenjene za prihranjivanje prilikom kraćih izlazaka na vodu (od par sati do jednog dana). Namerno su napravljene većeg prečnika jer počinju da se tope već nakon 45 minuta (i time ujedno šire arome i hranjive sastojke oko mesta hranjenja) pa im se nakon nekih sat i po prečnik smanji već na 20 mm. Kako vreme dalje prolazi boila se i dalje smanjuje

SKU: steg_soluble_boilie_24mm_sausage_1kg_sp112405 Kategorije: , ,

Opis

Steg SOLUBLE BOILIE 24mm SAUSAGE 1kg (SP112405)

Topive boile prečnika 24 mm koje su namenjene za prihranjivanje prilikom kraćih izlazaka na vodu (od par sati do jednog dana). Namerno su napravljene većeg prečnika jer počinju da se tope već nakon 45 minuta (i time ujedno šire arome i hranjive sastojke oko mesta hranjenja) pa im se nakon nekih sat i po prečnik smanji već na 20 mm. Kako vreme dalje prolazi boila se i dalje smanjuje… Veličina od 24 mm je takođe prednost i kod hranjenja bacačem boila jer su takve boile teže i lakše ih je baciti na veću daljinu.

Dodatne informacije

Brend primame (Diplovi, hemija, primama, boile, peleti...)

Steg

Brand

Steg

Jedan od artikala po kojem je mađarska kompanija STÉG (Šteg) verovatno i najpoznatija: vrhunski pop-up boili sa izuzetno jakom aromom i jakim efektom boje. Pored toga Steg proizvodi prirodne mamce poput kuvanog kukuruza u svim aromama. Arome koje se koriste u proizvodnji su isključivo njihove, i mogu se kupiti odvojeno u Plovak Plus ribolovačkoj radnji u Pančevu.
Steg

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Steg SOLUBLE BOILIE 24mm SAUSAGE 1kg (SP112405)“