Berkley SICK BRAID MOSS GREEN 0.19mm 18kg 150m (1558598)

2.990,00 RSD

Berkley SICK BRAID MOSS GREEN 0.19mm 18kg 150m (1558598)

Berkley SICK  pletenica od 8 niti, super glatka, visokih performansi sa malim rastezanjem i velikom snagom na  čvoru.
Zbog nano premaza sa mikrokristalnim polimerom, veoma je otporan na habanje.
SICK pletenice su dizajnirane za pecanje štuke, soma, smuđa i pastrmke.

Bar kod: 028632982150ISBN: 1558598Availability: Na zalihama SKU: berkley_sick_braid_moss_green_0.19mm_18kg_150m_1558598 Kategorije: ,

Opis

Berkley SICK BRAID MOSS GREEN 0.19mm 18kg 150m (1558598)

Berkley SICK BRAID pletenica od 8 niti, super glatka, visokih performansi sa malim rastezanjem i velikom snagom na  čvoru.
Zbog nano premaza sa mikrokristalnim polimerom, veoma je otporan na habanje.
SICK pletenice su dizajnirane za pecanje štuke, soma, smuđa i pastrmke.

Karakteristike:

-Nulto rastezanje: za izuzetnu osetljivost pomaže vam da uhvatite ribu u najizazovnijim uslovima.
-Superiorna snaga čvorova: Berklei SICK 8-strane PE pletenice obezbeđuju čvrste i sigurne čvorove.
-Visoke performanse i zabacivanje na velike udaljenosti.

Prečnik 0.19mm
Dužina 150 m
Boja Tamno Zelena
Nosivost 18 kg

Berkley

Strune-Konci

PLOVAK PLUS FACEBOOK

 

Sick Braid - Image 1

Dodatne informacije

Brend pribora

Berkley

Brand

Berkley

Berkley

Berkley oprema za pecanje je kroz istoriju bila neizbežan sadržaj pribora svakog ribolovca. Kompanija je osnovana 1937 u Pirit Lake-u u državi Iova, USA. Strastveni ste prema sportu? Ova oprema je dizajnirana i proizvedena za vas! To je ono što je Berkley učinilo vodećom svetskom kompanijom za ribolov. Strast. Berkley je premium marka ribolovnog pribora koji podstiču vašu strast za ribolovom, nudeći najširi spektar inovativnih rešenja koja su razvili ribolovci koji dele vašu posvećenost sportu. Naš cilj ostaje iznenađujuće jednostavan - učiniti zabavu ribolovom i pomoći ribolovcima svuda da love više ribe! Naša vrhunska tehnologija rezultirala je napretkom u ribolovnim linijama, mekim mamcima, tvrdim mamcima, ribarskim štapovima i terminalnim priborom. Svi proizvodi su proizvedeni u saradnji sa vrhunskim ribolovcima kako bi se svi zahtrvi profesionalnog i amaterskog sporta u potpunosti ispunili. Svaki od njih krije priču iza sebe koju možete otkriti čim ga uzmete u ruku,iznesete na vodu. Čak i proizvodi iste serije, različite veličine, su zasebno dizajnirani kako bi ispunili sve zahteve i zadovoljili potrebe vlasnika. Težina, balans, dizajn svakog komada opreme je posebno prilagodjen svojoj nameni. Proizvodi poput naših struna (pletenih konaca) su medju najkvalitetnijim na svetu i mnogi ribolovci ih koriste na velikim svetskim takmičenjima. Varaličarski štapovi svaku vibraciju dna ili udar ribe prenose direkno na dlan. Dok propratna oprema ispunjava sve zahteve i najkomplikovanijih korisnika. Naša oprema čini dobre ribolovce VELIKIM, a sjajne NAJBOLJE! U Berkley-u ozbiljno shvatamo ribolov, jer smo i sami pre svega ribolovci.

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Berkley SICK BRAID MOSS GREEN 0.19mm 18kg 150m (1558598)“