Ribolovacka oprema

Humminbird HELIX 7 CHIRP MSI  MDI GPS G3

129,000.00 рсд

Humminbird HELIX 7 CHIRP MSI  MDI GPS G3

Vrhunski sonar najnovije generacije čuvenog američkog proizvođača Humminbird sa kolor displejem dijagonale 7 inča i rezolucijom 800×480 piksela. Reč je modelu koji je po specifikacijama top model u Helix 7 seriji jer poseduje praktično sve aktuelne najnovije Humminbirdove tehnologije, počevši od CHIRP načina rada sa kombinovanjem više frekvencija dual beam sonde (sonde sa dva snopa, užim i širim) a koji daje fantastično detaljnu sliku situacije ispod čamca, poseduje klasičan 2D prikaz, zatim Mega Down Imaging (DI) detaljan prikaz dna odnosno situacije neposredno ispod čamca sa još poboljšanim detaljima slike, Mega Side Imaging (SI) prikaz dna sa leve i desne strane čamca sa takođe poboljšanim detaljima, poseduje i ugrađen GPS prijemnik koji u kombinaciji sa opcijom AutoChart Live omogućava precizno pozicioniranje i markiranje atraktivnih lokacija ali i snimanje strukture dna, tako da sa njim možete sa lakoćom napraviti detaljnu kartu dna vode na kojoj lovite.

SKU: humminbird_helix_7_chirp_msi_mdi_gps_g3 Kategorije: ,
Humminbird

Opis

Humminbird HELIX 7 CHIRP MSI  MDI GPS G3

Vrhunski sonar najnovije generacije čuvenog američkog proizvođača Humminbird sa kolor displejem dijagonale 7 inča i rezolucijom 800×480 piksela. Reč je modelu koji je po specifikacijama top model u Helix 7 seriji jer poseduje praktično sve aktuelne najnovije Humminbirdove tehnologije. Počevši od CHIRP načina rada sa kombinovanjem više frekvencija dual beam sonde (sonde sa dva snopa, užim i širim) a koji daje fantastično detaljnu sliku situacije ispod čamca, poseduje klasičan 2D prikaz, zatim Mega Down Imaging (DI) detaljan prikaz dna odnosno situacije neposredno ispod čamca sa još poboljšanim detaljima slike. Mega Side Imaging (SI) prikaz dna sa leve i desne strane čamca sa takođe poboljšanim detaljima, poseduje i ugrađen GPS prijemnik koji u kombinaciji sa opcijom AutoChart Live omogućava precizno pozicioniranje i markiranje atraktivnih lokacija ali i snimanje strukture dna, tako da sa njim možete sa lakoćom napraviti detaljnu kartu dna vode na kojoj lovite. Ovaj sonar ima internu memoriju za snimanja ali i slot za ubacivanje memorijske SD kartice na koju se sve to može snimiti i preneti na računar. Prikaz temperature vode i dubine je u celzijusima i metrima. Zaista prvoklasan i veoma moderan uređaj koji ribolovcu može pružiti fantastičnu pomoć na nepoznatom terenu. Uz njega dolazi dvogodišnja garancija i obezbeđena servisna podrška.

Specifikacije:
– CHIRP digitalni sonar, Mega Side Imaging, Mega Down Imaging, DualSpectrum CHIRP
– dijagonala ekrana: 7″, kolor TFT
– Chirp frekvencije rada: full mode (150-220 kHz), narrow mode (180-240 kHz), wide mode (140-200 kHz):
– CHIRP imaging frekvencije: MEGA DI (1075-1050 kHz), MEGA SI (1075-1150 kHz), 455 kHz (440-500 kHz).
– frekvencije sonara: 50/83/200/455 kHz
– sonda koja se isporučuje sa uređajem: XNT 9 HW MSI 150 T
– maksimalna dubina rada: 366 m (1.200ft), max. 1067m sa kupovinom dodatne 50 kHz sonde
– max. side imaging domet: 146 m (480ft) na 455 kHz, 76 m (MEGA)
– max. down imaging dubina: 146m (480ft) na 455 kHz, 23 m (MEGA)
– micro SD slot za karticu (kartica se ne isporučuje sa uređajem).

Brand

Humminbird

Humminbird-Sonari-Humminbird-Piranha Max-Helix-Plovak Plus.Sonari naj novije generacije u ponudi.Naj bolji izbor za prave ribolovce.
Humminbird

Reviews

Customers review
0
0 ratings
1 Star
0%
2 Star
0%
3 Star
0%
4 Star
0%
5 Star
0%
Rate it!

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Write A Review
Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Humminbird HELIX 7 CHIRP MSI  MDI GPS G3”