ForMax Nanocore Energy Bolo 5m

6.790,00 RSD

ForMax Nanocore Energy Bolo 5m

Formax Nanocore Energy Bolo 400 izrađen je od high modulus HM2 karbona uz primenu nanotehnologije tako da je težak samo 190 grama

Od opreme ovaj štap poseduje lagane i elegantne SiC provodnike, „patent“ držač mašinice, rukohvat presvučen neklizajućim materijalom i metalnu zaštitnu kapu na kraju drške.

Availability: Na zalihama SKU: formax_nanocore_bolo_5m_43122 Kategorija:

Opis

ForMax Nanocore Energy Bolo 5m

Formax Nanocore Energy Bolo 400 izrađen je od high modulus HM2 karbona uz primenu nanotehnologije tako da je težak samo 190 grama.

Od opreme ovaj štap poseduje lagane i elegantne SiC provodnike, „patent“ držač mašinice, rukohvat presvučen neklizajućim materijalom i metalnu zaštitnu kapu na kraju drške.

Model Dužina štapa Transportna dužina Težina bacanja Težina štapa
060501 5,00m 138cm 5-20gr 190gr

Bolonjez Štapovi

PLOVAK PLUS FACEBOOK

Dodatne informacije

Težina Štapa

<200gr

Brend štapa

ForMax

Dužina štapa

5.00 m

Broj delova

5

Težina bacanja

5-20 gr

Brand

Formax

Kompanija Formaxstore d.o.o prisutna je na domaćem tržištu još od davne 1992. godine. Formax Sa počecima kao mala porodična firma i od tada konstantno radimo na njenom razvoju, unapređenju i podizanju kvaliteta usluga i proizvoda. Od porodične firme sa par zaposlenih postali smo lider na tržištu Srbije u ovoj branši i renomirana kompanija sa preko 40 zaposlenih koja i u evropskim razmerama predstavlja sinonim dobrog i uspešno poslovanja. Misija naše firme je ponuditi potrošačima maksimalan kvalitet i performanse za uložen novac! U ponudi imamo zaista izuzetan asotiman ribolovačkog pribora i opreme a kao okosnica ponude tu su asortimani naša dva sopstvena brenda Formax i Carp Pro Distributeri smo i zastupnici za tržište Srbije i preko 20 renomiranih svetskih kompanija: Daiwa, Cormoran, Owner, Penn, Berkley, Abu Garcia, Zebco, Quantum, Browning, Rapala, Korda, Guru, Delkim, Varivas, YGK, Keitech, Megabass, Humminbird, Minn Kota... Svaki ribolovac Srbije i regiona je bar čuo za Formax ribolovačku opremu, ako ne i pecao sa njom. Ova činjenica govori mnogo o kvalitetu brenda i širini asortimana koji nudi. Formax je svoju opremu podelio u nekoliko linija poput Formax Visage serije koja predstavlja njihov varaličarski pribor (štapove i mašinice za pecanje) Formax visage rapid         U Formax Attack liniji se nalazi dodatni varaličarski pribor od kutija i torbi za varaličarski pribor do samih varalica. Formax attack Formax Elegance predstavlja seriju opreme namenjene feeder ribolovu. Uzimajući u obzir trenutnu ponudu opreme za ribolov u Srbiji i regionu ova serija prednjači u odnosu cene i kvaliteta. Kao biser Elegance serije se nalaze takmičarske feeder stolice vrhunskog kvaliteta a pristupačne cene. FEEDER STOLICA elegance Rivercraft serija opreme namenjena je jakom, rečnom feeder ribolovu a štapovi sa cenom od oko 50e, izuzetno tankim blankom i izvrsnim karakteristikama su pravi biser na tržištu. formax rivercraft  
Formax

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „ForMax Nanocore Energy Bolo 5m“