Ribolovacka oprema

Sportex CARBOFLEX CLASSX FEEDER 3.90m 40-120gr

17,360.00 рсд

Sportex CARBOFLEX CLASSX FEEDER  3.90m 40-120gr

Ovaj novi, univerzalni fider štap za pecanje je napravljen za ribolov od lakog, do feeder ribolova srednje težine,  za sve ne-grabljivice na tekućim i stajaćim vodama. Štap za pecanje Sportex Carboflex Class X Feeder 360, 40-120gr ima zaista odlične karakteristike koje omogućavaju bacanje feeder hranilica na velike razdaljine.

SKU: sportex_carboflex_classx_feeder_3,90m_40-120gr_cx3906 Kategorije: , , , Oznake , , , , , , , ,
Sportex

Opis

Sportex CARBOFLEX CLASSX FEEDER 3.90m 40-120gr

Novi univerzalni Sportex štap za feeder ribolov!

Ovaj novi, univerzalni fider štap za pecanje je napravljen za ribolov od lakog, do feeder ribolova srednje težine,  za sve ne-grabljivice na tekućim i stajaćim vodama.

Štap za pecanje Sportex Carboflex Class X Feeder 360, 40-120gr ima zaista odlične karakteristike koje omogućavaju bacanje feeder hranilica na velike razdaljine.

Progresivna polu-paraboličeskaa akcija proizvodi dovoljno energije prilikom reprodukcije riba i Vaš ulov brzo dovodi do meredova.

Tri fina, brza karbonska vrha različite boje, od 1.5oz, 2Oz i 2.5oz omogućavaju da se svaki zalogaj se signalizira i pružaju brze i pouzdane kontre.

Štap za pecanje Sportex Carboflex Class X Feeder 360, 40-120gr je opremljen sa rčvrtim Eva rukohvatom, SIC sprovodnicima i DPS halterom.

10 godina garancije na blank (garancija se obezbedjuje elektronski, na sajtu Sportex-a, ubacivanjem zasebnog KOD-a koji se dobija uz štap)

Model Dužina štapa Transportna dužina Težina bacanja Težina štapa
CX3906 3,90m 136cm 40-120gr 279gr

Kompletnu ponudu feeder štapova možete pogledati:

FEEDER ŠTAPOVI

Kompletnu ponudu SPORTEX štapova možete pogledati:

SPORTEX

-Naša Facebook stranica na kojoj možete pročitati i videti aktuelnosi iz sveta pecanja kao i aktuelne akcije i ponude iz našeg asortimana:

SZTR PLOVAK PLUS FACEBOOK

Sportex CARBOFLEX CLASSX FEEDER 3.90m 40-120gr

New universal Sportex fishing rod!

This new, universal feeder fishing rod is made for light fishing, to medium weight feeder fishing, for all non-predators on running and standing waters.

The fishing rod Sportex Carboflex Class X Feeder 360, 40-120gr has really great characteristics that allow you to throw the feeder feeders over long distances.

Brand

Sportex Germany

Sportex Germany Na svetu nema ničega za upoređivanje sa SPORTEX GERMANY štapom. Svoju legendarnu reputaciju duguje moći inovacija i jedinstvenoj tehnologiji koja decenijama postavlja standarde širom sveta. Naše tehničko znanje je poraslo tokom decenija. Pedesetih godina bili smo poznati po praznim pločama od fiberglasa boje meda koje su postavile bezbroj rekorda u daljini i preciznosti livenja. A kada su stigli inovativni materijali od ugljeničnih vlakana, mi smo među prvima prepoznali njihov potencijal za izradu štapova i stavili ih u upotrebu. Zahvaljujući sopstvenoj SPORTEKS HT-Cross Vinding tehnologiji slepih proizvoda, naše štapovi su jedinstveni u svojoj kombinaciji snage, lakoće i brzine. Danas su naši štapovi garancija pouzdanosti i majstorske izrade. Naši štapovi su simboli kvaliteta i dugogodišnje usluge, atributi koji postaju sve važniji u današnje vreme brzog života. S ponosom možemo reći da su SPORTEX štapovi oduševili generacije ribolovaca svojom pouzdanošću u zahtevnim situacijama i neverovatno dugim životnim vekom. Temelj su kontinuirana istraživanja sa novim materijalima i njihovim kombinacijama. Nijedan drugi proizvođač štapova ne može iskoristiti tako širok spektar materijala za proizvodnju. Svaki štap je individualna tvorevina, čak i unutar iste serije, prilagođena dužini, dejstvu i sastavu komponenata tako da odgovara težini odlivaka, udaljenosti i očekivanom uvijanju. Svako ko želi da bude svetski lider kada je u pitanju izrada štapova ne može da dozvoli kompromis. Originalni FUJI sprovodnici i FUJI držači mašinica Prirodna pluta premium klase AAA Otporni na habanje Duplon najvišeg stepena Specijalni lak - elastičan i otporan na udarce Prost zaključak je da se Sportex godinama rada zakucao svoje ime na vrhu liste lidera ribolovne industrije i to iz dana u dan dokazuje.
Sportex

Dodatne informacije

Težina Štapa

<300gr

Težina bacanja

40-120 gr

Dužina štapa

3.90 m

Broj delova

3+3

Brend štapa

Sportex

Reviews

Customers review
0
0 ratings
1 Star
0%
2 Star
0%
3 Star
0%
4 Star
0%
5 Star
0%
Rate it!

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Write A Review
Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Sportex CARBOFLEX CLASSX FEEDER 3.90m 40-120gr”