Ribolovacka oprema

Sportex Xclusive Heavy Feeder NT 420

30,000.00 рсд

Sportex Xclusive Heavy Feeder NT 420

Dizajniran za ribolov teškim feeder hranilicama, ovaj štap vodi hranilicu tačno do cilja bez prekomernog napora i bez obzira na udaljenost.

Model Dužina štapa Transportna dužina Težina bacanja Težina štapa
HF4229 420cm 126cm 150-220gr 298gr
Sportex

Opis

Sportex Xclusive Heavy Feeder NT 420

Dizajniran za ribolov teškim feeder hranilicama, ovaj štap vodi hranilicu tačno do cilja bez prekomernog napora i bez obzira na udaljenost.

Pravi je izbor za pecanje sa obala reka gde je potrebno plasirati hranilicu daleko od obale.

Pravljen je od T800 karbona visokog kvaliteta.

Na njemu se nalaye SiC sprovodnici i Fuji držač mašinice.

Drška štapa je izradjena od prirodne plute, dugotrajne i visokog kvaliteta.

Moćna kičma omogućava čak i izuzetno velikim ribama da budu bezbedno vođene van struje i u meredov.

Rasklapa se u 3 dela i transportna dužina mu je 148cm.

Sadrži tri osetljiva vrha snage 3oz, 4oz i 5oz.

Model Dužina štapa Transportna dužina Težina bacanja Težina štapa
HF4229 420cm 126cm 150-220gr 298gr

Kompletnu ponudu feeder štapova možete pogledati:

FEEDER ŠTAPOVI

Kompletnu ponudu SPORTEX štapova možete pogledati:

SPORTEX

-Naša Facebook stranica na kojoj možete pročitati i videti aktuelnosi iz sveta pecanja kao i aktuelne akcije i ponude iz našeg asortimana:

SZTR PLOVAK PLUS FACEBOOK

Sportex Xclusive Heavy Feeder NT 420

Designed for fishing with heavy feeder feeders, this rod guides the feeder exactly to its destination without undue effort and regardless of distance.

It is the right choice for fishing from the banks of rivers where it is necessary to place the feeder far from the shore.

It is made of high quality T800 carbon.

It has SiC conductors and a Fuji machine holder.

Brand

Sportex Germany

Sportex Germany Na svetu nema ničega za upoređivanje sa SPORTEX GERMANY štapom. Svoju legendarnu reputaciju duguje moći inovacija i jedinstvenoj tehnologiji koja decenijama postavlja standarde širom sveta. Naše tehničko znanje je poraslo tokom decenija. Pedesetih godina bili smo poznati po praznim pločama od fiberglasa boje meda koje su postavile bezbroj rekorda u daljini i preciznosti livenja. A kada su stigli inovativni materijali od ugljeničnih vlakana, mi smo među prvima prepoznali njihov potencijal za izradu štapova i stavili ih u upotrebu. Zahvaljujući sopstvenoj SPORTEKS HT-Cross Vinding tehnologiji slepih proizvoda, naše štapovi su jedinstveni u svojoj kombinaciji snage, lakoće i brzine. Danas su naši štapovi garancija pouzdanosti i majstorske izrade. Naši štapovi su simboli kvaliteta i dugogodišnje usluge, atributi koji postaju sve važniji u današnje vreme brzog života. S ponosom možemo reći da su SPORTEX štapovi oduševili generacije ribolovaca svojom pouzdanošću u zahtevnim situacijama i neverovatno dugim životnim vekom. Temelj su kontinuirana istraživanja sa novim materijalima i njihovim kombinacijama. Nijedan drugi proizvođač štapova ne može iskoristiti tako širok spektar materijala za proizvodnju. Svaki štap je individualna tvorevina, čak i unutar iste serije, prilagođena dužini, dejstvu i sastavu komponenata tako da odgovara težini odlivaka, udaljenosti i očekivanom uvijanju. Svako ko želi da bude svetski lider kada je u pitanju izrada štapova ne može da dozvoli kompromis. Originalni FUJI sprovodnici i FUJI držači mašinica Prirodna pluta premium klase AAA Otporni na habanje Duplon najvišeg stepena Specijalni lak - elastičan i otporan na udarce Prost zaključak je da se Sportex godinama rada zakucao svoje ime na vrhu liste lidera ribolovne industrije i to iz dana u dan dokazuje.
Sportex

Dodatne informacije

Težina Štapa

<300gr

Težina bacanja

150-220 gr

Dužina štapa

4.20 m

Broj delova

3+3

Brend štapa

Sportex

Reviews

Customers review
0
0 ratings
1 Star
0%
2 Star
0%
3 Star
0%
4 Star
0%
5 Star
0%
Rate it!

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Write A Review
Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Sportex Xclusive Heavy Feeder NT 420”