ForMax AVATAR LAKE TROUT 4.00m 4-10gr

4.490,00 RSD

ForMax AVATAR LAKE TROUT 4.00m 4-10gr

Prvoklasan tele-meč štap izrađen od IM8 karbona i opremljen SiC provodnicima i „patent“ držačem mašinice. Brze je (fast) akcije, lagan i snažan. Odličan štap za razne varijante plovkarenja.
Availability: Na zalihama SKU: formax_avatar_lake_trout_4.00m_4-10gr_47164 Kategorije: ,

Opis

ForMax AVATAR LAKE TROUT 4.00m 4-10gr

Prvoklasan tele-meč štap izrađen od IM8 karbona i opremljen SiC provodnicima i „patent“ držačem mašinice. Brze je (fast) akcije, lagan i snažan. Odličan štap za razne varijante plovkarenja.

Model Dužina štapa Transportna dužina Težina bacanja Težina štapa
47164 4,00m 137cm 4-10gr 190gr

Teleskopski Štapovi

PLOVAK PLUS FACEBOOK

 

Dodatne informacije

Težina Štapa

<200gr

Težina bacanja

4-10gr

Dužina štapa

4.00 m

Broj delova

Teleskop

Brend štapa

ForMax

Brand

Formax

Kompanija Formaxstore d.o.o prisutna je na domaćem tržištu još od davne 1992. godine. Formax Sa počecima kao mala porodična firma i od tada konstantno radimo na njenom razvoju, unapređenju i podizanju kvaliteta usluga i proizvoda. Od porodične firme sa par zaposlenih postali smo lider na tržištu Srbije u ovoj branši i renomirana kompanija sa preko 40 zaposlenih koja i u evropskim razmerama predstavlja sinonim dobrog i uspešno poslovanja. Misija naše firme je ponuditi potrošačima maksimalan kvalitet i performanse za uložen novac! U ponudi imamo zaista izuzetan asotiman ribolovačkog pribora i opreme a kao okosnica ponude tu su asortimani naša dva sopstvena brenda Formax i Carp Pro Distributeri smo i zastupnici za tržište Srbije i preko 20 renomiranih svetskih kompanija: Daiwa, Cormoran, Owner, Penn, Berkley, Abu Garcia, Zebco, Quantum, Browning, Rapala, Korda, Guru, Delkim, Varivas, YGK, Keitech, Megabass, Humminbird, Minn Kota... Svaki ribolovac Srbije i regiona je bar čuo za Formax ribolovačku opremu, ako ne i pecao sa njom. Ova činjenica govori mnogo o kvalitetu brenda i širini asortimana koji nudi. Formax je svoju opremu podelio u nekoliko linija poput Formax Visage serije koja predstavlja njihov varaličarski pribor (štapove i mašinice za pecanje) Formax visage rapid         U Formax Attack liniji se nalazi dodatni varaličarski pribor od kutija i torbi za varaličarski pribor do samih varalica. Formax attack Formax Elegance predstavlja seriju opreme namenjene feeder ribolovu. Uzimajući u obzir trenutnu ponudu opreme za ribolov u Srbiji i regionu ova serija prednjači u odnosu cene i kvaliteta. Kao biser Elegance serije se nalaze takmičarske feeder stolice vrhunskog kvaliteta a pristupačne cene. FEEDER STOLICA elegance Rivercraft serija opreme namenjena je jakom, rečnom feeder ribolovu a štapovi sa cenom od oko 50e, izuzetno tankim blankom i izvrsnim karakteristikama su pravi biser na tržištu. formax rivercraft  
Formax

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „ForMax AVATAR LAKE TROUT 4.00m 4-10gr“