ForMax TACTIC SPIN NG 2.70m 50-100gr

2.390,00 RSD

ForMax TACTIC SPIN 2.70m 50-100gr

Predstavljamo vam ForMax TACTIC SPIN  prvu generaciju veoma popularnog i cenom izuzetno pristupačnog varaličarskog štapa!

Izradjen je od kvalitetnog kompozitnog materijala.

Lagan blank će omogućiti višesatni ribolov bez umora.

Dok je oprema na štapu izuzetnog kvaliteta u odnosu na cenu.

Availability: Na zalihama SKU: formax_tactic_spin_ng_2,70m_50-100gr_49298 Kategorije: ,

Opis

ForMax TACTIC SPIN 2.70m 50-100gr

Predstavljamo vam ForMax TACTIC SPIN  prvu generaciju veoma popularnog i cenom izuzetno pristupačnog varaličarskog štapa!

Izradjen je od kvalitetnog kompozitnog materijala.

Lagan blank će omogućiti višesatni ribolov bez umora.

Dok je oprema na štapu izuzetnog kvaliteta u odnosu na cenu.

Štap poseduje:

aluminijum-oksid provodnike

navojni držač mašinice

rukohvat od kvalitetne plute

Pored svojih osobina varaličarskog štapa, izuzetno će koristiti i kao štap za dubinski ribolov pre svega grabljivica.

Štap je pravljen kako bi zadovoljio sve osnovne zahteve i bio dugotrajan.

Odličan je izbor za početnike, one kojima varaličarenje sporedni ili rekreativni vid ribolova i one sa skromnijim budžetom.

Model Dužina štapa Transportna dužina Težina bacanja Težina štapa
270 2.70m 140cm 50-100gr 320gr

Našu ponudu Formax varalicarskih stapova možete pogledati:

FORMAX VARALIČARSKI ŠTAPOVI

Kompletnu ponudu varaličarskih štapova možete pogledati:

VARALIČARSKI ŠTAPOVI

Naša Facebook stranica na kojoj možete pročitati i videti aktuelnosi iz sveta ribolova i aktuelne akcije i ponude iz našeg asortimana:

SZTR PLOVAK PLUS FACEBOOK

Dodatne informacije

Težina Štapa

<400gr

Težina bacanja

50-100 gr

Brend štapa

ForMax

Dužina štapa

2.70 m

Broj delova

2

Brand

Formax

Kompanija Formaxstore d.o.o prisutna je na domaćem tržištu još od davne 1992. godine. Formax Sa počecima kao mala porodična firma i od tada konstantno radimo na njenom razvoju, unapređenju i podizanju kvaliteta usluga i proizvoda. Od porodične firme sa par zaposlenih postali smo lider na tržištu Srbije u ovoj branši i renomirana kompanija sa preko 40 zaposlenih koja i u evropskim razmerama predstavlja sinonim dobrog i uspešno poslovanja. Misija naše firme je ponuditi potrošačima maksimalan kvalitet i performanse za uložen novac! U ponudi imamo zaista izuzetan asotiman ribolovačkog pribora i opreme a kao okosnica ponude tu su asortimani naša dva sopstvena brenda Formax i Carp Pro Distributeri smo i zastupnici za tržište Srbije i preko 20 renomiranih svetskih kompanija: Daiwa, Cormoran, Owner, Penn, Berkley, Abu Garcia, Zebco, Quantum, Browning, Rapala, Korda, Guru, Delkim, Varivas, YGK, Keitech, Megabass, Humminbird, Minn Kota... Svaki ribolovac Srbije i regiona je bar čuo za Formax ribolovačku opremu, ako ne i pecao sa njom. Ova činjenica govori mnogo o kvalitetu brenda i širini asortimana koji nudi. Formax je svoju opremu podelio u nekoliko linija poput Formax Visage serije koja predstavlja njihov varaličarski pribor (štapove i mašinice za pecanje) Formax visage rapid         U Formax Attack liniji se nalazi dodatni varaličarski pribor od kutija i torbi za varaličarski pribor do samih varalica. Formax attack Formax Elegance predstavlja seriju opreme namenjene feeder ribolovu. Uzimajući u obzir trenutnu ponudu opreme za ribolov u Srbiji i regionu ova serija prednjači u odnosu cene i kvaliteta. Kao biser Elegance serije se nalaze takmičarske feeder stolice vrhunskog kvaliteta a pristupačne cene. FEEDER STOLICA elegance Rivercraft serija opreme namenjena je jakom, rečnom feeder ribolovu a štapovi sa cenom od oko 50e, izuzetno tankim blankom i izvrsnim karakteristikama su pravi biser na tržištu. formax rivercraft  
Formax

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „ForMax TACTIC SPIN NG 2.70m 50-100gr“