ForMax ZAYDEN BASS 1.90m 7-28gr

5.490,00 RSD

ForMax ZAYDEN BASS 1.90m 7-28gr

Snažan dvodelni varaličarski štap izuzetno brze akcije, izrađen od high modulus HMC karbona,
i opremljen laganim i elegantnim SiC provodnicima.
Ergonomski oblikovan TVS navojni držač mašinice sa prelepim detaljima od karbona
i rukohvatom od EVA materijala.
Bar kod: 8605059600533ISBN: FXRD-010190Availability: Na zalihama SKU: formax_zayden_bass_1.90m_7-28gr_47129 Kategorije: ,

Opis

ForMax ZAYDEN BASS 1.90m 7-28gr

Snažan dvodelni varaličarski štap izuzetno brze akcije, izrađen od high modulus HMC karbona,
i opremljen laganim i elegantnim SiC provodnicima.
Ergonomski oblikovan TVS navojni držač mašinice sa prelepim detaljima od karbona
i rukohvatom od EVA materijala.
Zayden Bass je snažnija i puno oštrija verzija klasičnog Zayden štapa i dizajniran je za lov krupnog bassa iz čamca na terenima koji obiluju kršem (travom, lokvanjem, granjem).
Model od 2.00m i 10-42g je odličan za rad sa voblerima svih tipova (naročito dubokoroncima), površincima, spinerbejtima, bass džigovima i drugim nešto težim varalicama (najbolje se ponaša sa varalicama od 10 grama pa naviše).
Dizajniran je u saradnji sa našim Formax Bass Teamom a odlično može poslužiti i recimo za lov smuđa ili štuke iz čamca i druge situacije gde vam treba kratak, snažan i oštar štap.
Model Dužina štapa Transportna dužina Težina bacanja Težina štapa
47129 1,90m 98cm 7-28gr 99gr

 

Varaličarski štapovi

PLOVAK PLUS FACEBOOK

ZAYDEN BASS 2.00m 10-42g

Dodatne informacije

Težina Štapa

<100gr

Težina bacanja

7-28 gr

Dužina štapa

1.90 m

Broj delova

2

Brend štapa

ForMax

Brand

Formax

Kompanija Formaxstore d.o.o prisutna je na domaćem tržištu još od davne 1992. godine. Formax Sa počecima kao mala porodična firma i od tada konstantno radimo na njenom razvoju, unapređenju i podizanju kvaliteta usluga i proizvoda. Od porodične firme sa par zaposlenih postali smo lider na tržištu Srbije u ovoj branši i renomirana kompanija sa preko 40 zaposlenih koja i u evropskim razmerama predstavlja sinonim dobrog i uspešno poslovanja. Misija naše firme je ponuditi potrošačima maksimalan kvalitet i performanse za uložen novac! U ponudi imamo zaista izuzetan asotiman ribolovačkog pribora i opreme a kao okosnica ponude tu su asortimani naša dva sopstvena brenda Formax i Carp Pro Distributeri smo i zastupnici za tržište Srbije i preko 20 renomiranih svetskih kompanija: Daiwa, Cormoran, Owner, Penn, Berkley, Abu Garcia, Zebco, Quantum, Browning, Rapala, Korda, Guru, Delkim, Varivas, YGK, Keitech, Megabass, Humminbird, Minn Kota... Svaki ribolovac Srbije i regiona je bar čuo za Formax ribolovačku opremu, ako ne i pecao sa njom. Ova činjenica govori mnogo o kvalitetu brenda i širini asortimana koji nudi. Formax je svoju opremu podelio u nekoliko linija poput Formax Visage serije koja predstavlja njihov varaličarski pribor (štapove i mašinice za pecanje) Formax visage rapid         U Formax Attack liniji se nalazi dodatni varaličarski pribor od kutija i torbi za varaličarski pribor do samih varalica. Formax attack Formax Elegance predstavlja seriju opreme namenjene feeder ribolovu. Uzimajući u obzir trenutnu ponudu opreme za ribolov u Srbiji i regionu ova serija prednjači u odnosu cene i kvaliteta. Kao biser Elegance serije se nalaze takmičarske feeder stolice vrhunskog kvaliteta a pristupačne cene. FEEDER STOLICA elegance Rivercraft serija opreme namenjena je jakom, rečnom feeder ribolovu a štapovi sa cenom od oko 50e, izuzetno tankim blankom i izvrsnim karakteristikama su pravi biser na tržištu. formax rivercraft  
Formax

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „ForMax ZAYDEN BASS 1.90m 7-28gr“