Sportex BLACK PEARL 2,70m 20gr (BR2711)

13.440,00 RSD

Sportex BLACK PEARL 2,70m 20gr (BR2711)

Sportex Black Pearl itekako je poznato ime u varaličarskom svetu. Black Pearl doživeo je veliki uspeh kao štap s nepobedivom srazmerom cene i kvaliteta. Black Pearl u ovaj put je doživeo svoju evoluciju u tehnološkom smislu. Cela serija je još dodatno poboljšana i dorađena.

SKU: sportex_black_pearl_2,70m_20gr_br2711 Kategorije: ,

Opis

Sportex BLACK PEARL 2,70m 20gr (BR2711)

Sportex Black Pearl itekako je poznato ime u varaličarskom svetu. Black Pearl doživeo je veliki uspeh kao štap s nepobedivom srazmerom cene i kvaliteta. Black Pearl u ovaj put je doživeo svoju evoluciju u tehnološkom smislu. Cela serija je još dodatno poboljšana i dorađena.

Black Pearl novi blank je lagan i moćan. Napravljen je od visoko moduliranog karbona sa velikom zalihom snage. Kapacitet blanka takođe je povećan i poboljšan što pozitivno utiče na daljinu izbačaja štapa čak i s laganim varalicama. Kada se radi o osetljivosti,tehnologija izrade i ovaj put je otišla korak dalje.

Novi Black Pearl daje savršenu kontrolu nad izbačajima. Pogotovo kad se radi o džigovanju, ovaj štap prenosi svaki kontakt olovne glave direktno na vašu ruku. Snažna kičma Black Pearl-a omogućava bezbrižno podizanje i kontrolisanje ribe.

Opremljen je kvalitetnim i stabilnim SiC vođcama sa VSS halterom za mašinicu i visoko kvalitetnom drškom od Duplona.

Ovo je definitivno Best Buy varaličarski štap.

  • Model: Sportex BLACK PEARL 2,70m 20gr (BR2711)
  • Težina bacanja (g): 20
  • Tolerancija izbačaja (g): 16-29
  • Br. vođica: 9
  • Dužina (m): 2,70
  • Težina (g): 171
  • Delova: 2
  • Transportna dužina (cm): 139

Dodatne informacije

Težina Štapa

<200gr

Težina bacanja

16-29 gr

Brend štapa

Sportex

Dužina štapa

2.70 m

Broj delova

2

Brand

Sportex

Sportex štapovi Na svetu nema ničega za upoređivanje sa SPORTEX štapom. [caption id="" align="aligncenter" width="300"] Sportex štapovi za pecanje poseduju 10 godina garancije koja garantuje fabrika[/caption] Svoju legendarnu reputaciju duguje moći inovacija i jedinstvenoj tehnologiji koja decenijama postavlja standarde širom sveta. Naše tehničko znanje je poraslo tokom decenija. Pedesetih godina bili smo poznati po praznim pločama od fiberglasa boje meda koje su postavile bezbroj rekorda u daljini i preciznosti livenja. A kada su stigli inovativni materijali od ugljeničnih vlakana, mi smo među prvima prepoznali njihov potencijal za izradu štapova i stavili ih u upotrebu. Zahvaljujući sopstvenoj SPORTEKS HT-Cross Vinding tehnologiji slepih proizvoda, naše štapovi su jedinstveni u svojoj kombinaciji snage, lakoće i brzine. [caption id="attachment_52730" align="aligncenter" width="1920"] Sportex Black Arrow G3[/caption] Oprema: Danas su naši štapovi garancija pouzdanosti i majstorske izrade. Naši štapovi su simboli kvaliteta i dugogodišnje usluge, atributi koji postaju sve važniji u današnje vreme brzog života. S ponosom možemo reći da su SPORTEX štapovi oduševili generacije ribolovaca svojom pouzdanošću u zahtevnim situacijama i neverovatno dugim životnim vekom. Temelj su kontinuirana istraživanja sa novim materijalima i njihovim kombinacijama. Nijedan drugi proizvođač štapova ne može iskoristiti tako širok spektar materijala za proizvodnju. Svaki štap je individualna tvorevina, čak i unutar iste serije, prilagođena dužini, dejstvu i sastavu komponenata tako da odgovara težini odlivaka, udaljenosti i očekivanom uvijanju. Svako ko želi da bude svetski lider kada je u pitanju izrada štapova ne može da dozvoli kompromis. Originalni FUJI sprovodnici i FUJI držači mašinica Prirodna pluta premium klase AAA Otporni na habanje Duplon najvišeg stepena Specijalni lak - elastičan i otporan na udarce Prost zaključak je da se Sportex godinama rada zakucao svoje ime na vrhu liste lidera ribolovne industrije i to iz dana u dan dokazuje. Sportex official site https://www.youtube.com/watch?v=9zPsFekGfZ0
Sportex

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Sportex BLACK PEARL 2,70m 20gr (BR2711)“