-25%

Sportex CARAT SPIN 2.40m 40gr

21.870,00 RSD

Sportex CARAT SPIN 2.40m 40gr

Stalnim zahtevima za rimejk Carat Spin-a jasno je stavljeno na znanje da je došlo vreme za povratak ovog klasičnog štapa za varaličarenje.
Kako bi se ispunili svi visoki zahtevi koje je na svojim štapovima postavio SPORTEX,inovativni Helicore blank je zauzeo svoje mesto i u novoj seriji štapova.

SKU: sportex_carat_spin_2.40m_40gr Kategorije: ,

Opis

Sportex CARAT SPIN 2.40m 40gr

Stalnim zahtevima za rimejk Carat Spin-a jasno je stavljeno na znanje da je došlo vreme za povratak ovog klasičnog štapa za varaličarenje.
Kako bi se ispunili svi visoki zahtevi koje je na svojim štapovima postavio SPORTEX,inovativni Helicore blank je zauzeo svoje mesto i u novoj seriji štapova.
Kroz razvoj posebne epoksidne smole, pomoću najfinijih nano čestica, SPORTEX je u mogućnosti da napravi novi Helicore blank koji je ne samo brži, već i mnogo jači od prethodnih generacija.
Zahvaljujući jedinstvenom dizajnu blanka, štapovi su pravi iybor za varaličarenje izuzetno malih težina,
sa veoma brzim i osetljivim telom štapa koje čini ove štapove idealnim za optimalno vođenje mamca.
Moćna kičma Sportex Carat Spin štapova, u saradnji sa brzim vrhom, omogućava snažne i pouzdane udarce i apsolutnu kontrolu kada je u pitanju igranje sa ribom koja je na štapu.
Odlične bacačke karakteristike štapa znače duge izbačaje sa maksimalnom preciznošću pri plasiranju mamaca.

Sportex :: Der Maßstab im Rutenbau
Svi modeli štapova za pecanje su opremljeni:
SIC sprovodnicima
Fuji VSS halterom i rukohvatom od plute vrhunskog kvaliteta.
Šta bi jedan ribolovac, varaličar, više mogao da poželi?

Model Dužina štapa Transportna dužina Težina bacanja Težina štapa
CS2402 2,40m 123cm 40gr 134gr

Varaličarski štapovi

PLOVAK PLUS FACEBOOK

 

Dodatne informacije

Težina Štapa

<200gr

Težina bacanja

40 gr

Dužina štapa

2.40 m

Broj delova

2

Brend štapa

Sportex

Brand

Sportex

Sportex štapovi Na svetu nema ničega za upoređivanje sa SPORTEX štapom. [caption id="" align="aligncenter" width="300"] Sportex štapovi za pecanje poseduju 10 godina garancije koja garantuje fabrika[/caption] Svoju legendarnu reputaciju duguje moći inovacija i jedinstvenoj tehnologiji koja decenijama postavlja standarde širom sveta. Naše tehničko znanje je poraslo tokom decenija. Pedesetih godina bili smo poznati po praznim pločama od fiberglasa boje meda koje su postavile bezbroj rekorda u daljini i preciznosti livenja. A kada su stigli inovativni materijali od ugljeničnih vlakana, mi smo među prvima prepoznali njihov potencijal za izradu štapova i stavili ih u upotrebu. Zahvaljujući sopstvenoj SPORTEKS HT-Cross Vinding tehnologiji slepih proizvoda, naše štapovi su jedinstveni u svojoj kombinaciji snage, lakoće i brzine. [caption id="attachment_52730" align="aligncenter" width="1920"] Sportex Black Arrow G3[/caption] Oprema: Danas su naši štapovi garancija pouzdanosti i majstorske izrade. Naši štapovi su simboli kvaliteta i dugogodišnje usluge, atributi koji postaju sve važniji u današnje vreme brzog života. S ponosom možemo reći da su SPORTEX štapovi oduševili generacije ribolovaca svojom pouzdanošću u zahtevnim situacijama i neverovatno dugim životnim vekom. Temelj su kontinuirana istraživanja sa novim materijalima i njihovim kombinacijama. Nijedan drugi proizvođač štapova ne može iskoristiti tako širok spektar materijala za proizvodnju. Svaki štap je individualna tvorevina, čak i unutar iste serije, prilagođena dužini, dejstvu i sastavu komponenata tako da odgovara težini odlivaka, udaljenosti i očekivanom uvijanju. Svako ko želi da bude svetski lider kada je u pitanju izrada štapova ne može da dozvoli kompromis. Originalni FUJI sprovodnici i FUJI držači mašinica Prirodna pluta premium klase AAA Otporni na habanje Duplon najvišeg stepena Specijalni lak - elastičan i otporan na udarce Prost zaključak je da se Sportex godinama rada zakucao svoje ime na vrhu liste lidera ribolovne industrije i to iz dana u dan dokazuje. Sportex official site https://www.youtube.com/watch?v=9zPsFekGfZ0
Sportex

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Sportex CARAT SPIN 2.40m 40gr“