Sportex NOVA VERTICAL 1.95m 50gr

15.120,00 RSD

Sportex NOVA VERTICAL 1.95m 50gr

Štapovi dizajnirani za vertikalni ribolov iz čamca.

Ovi štapovi omogućavaju savršenu kontrolu mamca blizu dna.

Brzi blank sa svojim vrlo osetljivim vrhom apsolutno bez greške beleži svaki udarac i omogućava zamaranje ribe i mamca bez ozbiljnog otpora.

SKU: sportex_nova_vertical_1.95m_50gr Kategorija:

Opis

Sportex NOVA VERTICAL 1.95m 50gr

Štapovi dizajnirani za vertikalni ribolov iz čamca.

Ovi štapovi omogućavaju savršenu kontrolu mamca blizu dna.

Brzi blank sa svojim vrlo osetljivim vrhom apsolutno bez greške beleži svaki udarac i omogućava zamaranje ribe i mamca bez ozbiljnog otpora.

Štapovi takođe imaju snažnu kičmu, što znači da se može izgraditi dovoljan pritisak za čak i velike borce.

Sportex :: Der Maßstab im Rutenbau

Model Dužina štapa Transportna dužina Težina bacanja Težina štapa
10-8599 1,95m 139cm 50gr 101gr

Dužina štapa: 195 cm
Težina bacanja grama: 50 g
Tolerancija: 29 do 58g
Prstenovi: 7
Težina štapa: 101
Transportna dužina: 139
Broj delova: 2

Varaličarski štapovi

PLOVAK PLUS FACEBOOK

 

 

Dodatne informacije

Težina Štapa

<100gr

Težina bacanja

50 gr

Dužina štapa

1.95 m

Broj delova

2

Brend štapa

Sportex

Brand

Sportex

Sportex štapovi Na svetu nema ničega za upoređivanje sa SPORTEX štapom. [caption id="" align="aligncenter" width="300"] Sportex štapovi za pecanje poseduju 10 godina garancije koja garantuje fabrika[/caption] Svoju legendarnu reputaciju duguje moći inovacija i jedinstvenoj tehnologiji koja decenijama postavlja standarde širom sveta. Naše tehničko znanje je poraslo tokom decenija. Pedesetih godina bili smo poznati po praznim pločama od fiberglasa boje meda koje su postavile bezbroj rekorda u daljini i preciznosti livenja. A kada su stigli inovativni materijali od ugljeničnih vlakana, mi smo među prvima prepoznali njihov potencijal za izradu štapova i stavili ih u upotrebu. Zahvaljujući sopstvenoj SPORTEKS HT-Cross Vinding tehnologiji slepih proizvoda, naše štapovi su jedinstveni u svojoj kombinaciji snage, lakoće i brzine. [caption id="attachment_52730" align="aligncenter" width="1920"] Sportex Black Arrow G3[/caption] Oprema: Danas su naši štapovi garancija pouzdanosti i majstorske izrade. Naši štapovi su simboli kvaliteta i dugogodišnje usluge, atributi koji postaju sve važniji u današnje vreme brzog života. S ponosom možemo reći da su SPORTEX štapovi oduševili generacije ribolovaca svojom pouzdanošću u zahtevnim situacijama i neverovatno dugim životnim vekom. Temelj su kontinuirana istraživanja sa novim materijalima i njihovim kombinacijama. Nijedan drugi proizvođač štapova ne može iskoristiti tako širok spektar materijala za proizvodnju. Svaki štap je individualna tvorevina, čak i unutar iste serije, prilagođena dužini, dejstvu i sastavu komponenata tako da odgovara težini odlivaka, udaljenosti i očekivanom uvijanju. Svako ko želi da bude svetski lider kada je u pitanju izrada štapova ne može da dozvoli kompromis. Originalni FUJI sprovodnici i FUJI držači mašinica Prirodna pluta premium klase AAA Otporni na habanje Duplon najvišeg stepena Specijalni lak - elastičan i otporan na udarce Prost zaključak je da se Sportex godinama rada zakucao svoje ime na vrhu liste lidera ribolovne industrije i to iz dana u dan dokazuje. Sportex official site https://www.youtube.com/watch?v=9zPsFekGfZ0
Sportex

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Sportex NOVA VERTICAL 1.95m 50gr“