Sportex REVOLT SPIN 2.70m 60gr

54.740,00 RSD

Sportex REVOLT SPIN 2.70m 60gr

Sportex Revolt Spin štapovi imaju vrhunski Heptacore blank, napravljen od sedmougaonih T800 karbonskih vlakana. Sportex Revolt Spin je izuzetno brz varaličarski štap, sa velikom rezervom snage u svojoj „kičmi“ i neverovatno dobrom osetljivošću, zahvaljujući Heptacore blanku koji provodi i najslabiji signal.

SKU: sportex_revolt_spin_2.70m_60gr Kategorija:

Opis

Sportex REVOLT SPIN 2.70m 60gr

Sportex Revolt Spin štapovi imaju vrhunski Heptacore blank, napravljen od sedmougaonih T800 karbonskih vlakana. Sportex Revolt Spin je izuzetno brz varaličarski štap, sa velikom rezervom snage u svojoj „kičmi“ i neverovatno dobrom osetljivošću, zahvaljujući Heptacore blanku koji provodi i najslabiji signal.

Sportex :: Der Maßstab im Rutenbau

Sportex Revolt Spin su štapovi za varaličarenje poslednje generacije, konstruisani i proizvedeni od strane Nemačkih inženjera i dizajnera sa višedecenijskim iskustvom, uz pomoć i savete ribolovaca koji su zahtevali baš ovakav brz i oštar, a lagan i snažan varaličarac koji Vas neće izneveriti ni u borbi sa najvećim predatorima.

Model Dužina štapa Transportna dužina Težina bacanja Težina štapa
RS2703 2,70m 139cm 60gr 211gr

Revolt se pravi u više modela; u razičitim dužinama i težinama bacanja kako bi pokrio širog opseg potreba najzahtevnijih ribolovaca. Kod nas je najpopularnija Spin varijanta, gde se štapovi prave u dve dužine: 2,4 i 2,7metara i u opsegu tolerancije bacanja od 11-31, 21-56 i 33-73 grama na dužini od 2,4metara i 23-55, 34-72, 53-93 grama na dužini od 270cm. Osim Sportex Revolt Spina, Revolt se proizvodi i u Ultra Light i Seatrout varijantama.

Varaličarski štapovi

PLOVAK PLUS FACEBOOK

Sportex Revolt Spin - Gerlinger.de

Revolt Spin von Sportex im Test | Anglerboard – Forum mit den besten Tipps  zum Angeln

Dodatne informacije

Težina Štapa

<300gr

Težina bacanja

60 gr

Dužina štapa

2.70 m

Broj delova

2

Brend štapa

Sportex

Brand

Sportex

Sportex štapovi Na svetu nema ničega za upoređivanje sa SPORTEX štapom. [caption id="" align="aligncenter" width="300"] Sportex štapovi za pecanje poseduju 10 godina garancije koja garantuje fabrika[/caption] Svoju legendarnu reputaciju duguje moći inovacija i jedinstvenoj tehnologiji koja decenijama postavlja standarde širom sveta. Naše tehničko znanje je poraslo tokom decenija. Pedesetih godina bili smo poznati po praznim pločama od fiberglasa boje meda koje su postavile bezbroj rekorda u daljini i preciznosti livenja. A kada su stigli inovativni materijali od ugljeničnih vlakana, mi smo među prvima prepoznali njihov potencijal za izradu štapova i stavili ih u upotrebu. Zahvaljujući sopstvenoj SPORTEKS HT-Cross Vinding tehnologiji slepih proizvoda, naše štapovi su jedinstveni u svojoj kombinaciji snage, lakoće i brzine. [caption id="attachment_52730" align="aligncenter" width="1920"] Sportex Black Arrow G3[/caption] Oprema: Danas su naši štapovi garancija pouzdanosti i majstorske izrade. Naši štapovi su simboli kvaliteta i dugogodišnje usluge, atributi koji postaju sve važniji u današnje vreme brzog života. S ponosom možemo reći da su SPORTEX štapovi oduševili generacije ribolovaca svojom pouzdanošću u zahtevnim situacijama i neverovatno dugim životnim vekom. Temelj su kontinuirana istraživanja sa novim materijalima i njihovim kombinacijama. Nijedan drugi proizvođač štapova ne može iskoristiti tako širok spektar materijala za proizvodnju. Svaki štap je individualna tvorevina, čak i unutar iste serije, prilagođena dužini, dejstvu i sastavu komponenata tako da odgovara težini odlivaka, udaljenosti i očekivanom uvijanju. Svako ko želi da bude svetski lider kada je u pitanju izrada štapova ne može da dozvoli kompromis. Originalni FUJI sprovodnici i FUJI držači mašinica Prirodna pluta premium klase AAA Otporni na habanje Duplon najvišeg stepena Specijalni lak - elastičan i otporan na udarce Prost zaključak je da se Sportex godinama rada zakucao svoje ime na vrhu liste lidera ribolovne industrije i to iz dana u dan dokazuje. Sportex official site https://www.youtube.com/watch?v=9zPsFekGfZ0
Sportex

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Sportex REVOLT SPIN 2.70m 60gr“