Ribolovacka oprema

Sportex CARAT SPECIAL XT

29,990.00 рсд32,400.00 рсд

Sportex CARAT SPECIAL XT 2,70m 80gr

Nova serija varaličarskih štapova iz porodice Sportex, napravljena za lov grabljivica svih veličina.

Model Dužina štapa Transportna dužina Težina bacanja Težina štapa
CS2714

CS2713

CS2712

2,70m

2,70m

2,70m

140cm

140cm

140cm

80gr

60gr

40gr

221gr

197gr

189gr

Očisti
Sportex

Opis

Sportex CARAT SPECIAL XT

Nova serija varaličarskih štapova iz porodice Sportex, napravljena za lov grabljivica svih veličina.

Helicore blankovi su moćni, brzi i modernog dizajna, napravljeni on najnovijih vrsta karbonskih T700 vlakana sa nanotehnologijom.

Posebno su važne odlične karakteristike opterećenja, posebno fina osetljivost i uravnotežena čvrstoća tela štapa.

Ovi faktori omogućavaju dugačke, precizne zabačaje, olakšavaju i obezbeđuju savršenu kontrolu Vaših prirodnih ili veštačkih mamaka različitih težina u svim etapama ribolova, od samog zabačaja, povlačenja mamaka, kontre i uživanja u zamaranju Vaše omiljene grabljivice i pružaju Vam potpunu kontrolu nad Vašim ulovom.

Vršni deo štapova je jako osetljiv i prenosi do Vaše ruke svaki kontakt sa ribom, čak i ako je ona na većim dubinama.

Štapovi imaju dinamičnu poluparboličnu akciju, lako i udobno postavljajući se u ruku.

Štapovi su opremljeni originalnim FUJI Alconite K sprovodnicima i FUJI RS halterom koji se nalaze na Helicore blanku štapa, napravljenim od T700 carbona i sa HT Cross pletenjem, koji daju  novoj seriji Sportex Carat Special XT štapova srednje brzu vršnu akciju.

Kao i svi Sportex štapovi, i Carat Special XT serija dolazi sa 10 godina garancije, koja se aktivira elektronski, na sajtu proizvodjača, unosom jedinstvenog koda koji je priložen uz Vašeg novog ljubimca.

Sve u svemu, vrhunski varaličarski štap nove generacije, pogodan za lov svih grabljivica u svim uslovima.

Model Dužina štapa Transportna dužina Težina bacanja Težina štapa
CS2714

CS2713

CS2712

2,70m

2,70m

2,70m

140cm

140cm

140cm

80gr

60gr

40gr

221gr

197gr

189gr

Tolerancije akcije bacanja su:

80gr – (73-96gr)

60gr – (31-72gr)

40gr – (22-51gr)

Kompletnu ponudu varaličarskih štapova možete pogledati:

VARALIČARSKI ŠTAPOVI

Kompletnu ponudu SPORTEX štapova možete pogledati:

SPORTEX

-Naša Facebook stranica na kojoj možete pročitati i videti aktuelnosi iz sveta pecanja kao i aktuelne akcije i ponude iz našeg asortimana:

SZTR PLOVAK PLUS FACEBOOK

Brand

Sportex Germany

Sportex Germany Na svetu nema ničega za upoređivanje sa SPORTEX GERMANY štapom. Svoju legendarnu reputaciju duguje moći inovacija i jedinstvenoj tehnologiji koja decenijama postavlja standarde širom sveta. Naše tehničko znanje je poraslo tokom decenija. Pedesetih godina bili smo poznati po praznim pločama od fiberglasa boje meda koje su postavile bezbroj rekorda u daljini i preciznosti livenja. A kada su stigli inovativni materijali od ugljeničnih vlakana, mi smo među prvima prepoznali njihov potencijal za izradu štapova i stavili ih u upotrebu. Zahvaljujući sopstvenoj SPORTEKS HT-Cross Vinding tehnologiji slepih proizvoda, naše štapovi su jedinstveni u svojoj kombinaciji snage, lakoće i brzine. Danas su naši štapovi garancija pouzdanosti i majstorske izrade. Naši štapovi su simboli kvaliteta i dugogodišnje usluge, atributi koji postaju sve važniji u današnje vreme brzog života. S ponosom možemo reći da su SPORTEX štapovi oduševili generacije ribolovaca svojom pouzdanošću u zahtevnim situacijama i neverovatno dugim životnim vekom. Temelj su kontinuirana istraživanja sa novim materijalima i njihovim kombinacijama. Nijedan drugi proizvođač štapova ne može iskoristiti tako širok spektar materijala za proizvodnju. Svaki štap je individualna tvorevina, čak i unutar iste serije, prilagođena dužini, dejstvu i sastavu komponenata tako da odgovara težini odlivaka, udaljenosti i očekivanom uvijanju. Svako ko želi da bude svetski lider kada je u pitanju izrada štapova ne može da dozvoli kompromis. Originalni FUJI sprovodnici i FUJI držači mašinica Prirodna pluta premium klase AAA Otporni na habanje Duplon najvišeg stepena Specijalni lak - elastičan i otporan na udarce Prost zaključak je da se Sportex godinama rada zakucao svoje ime na vrhu liste lidera ribolovne industrije i to iz dana u dan dokazuje.
Sportex

Dodatne informacije

Težina Štapa

<200gr, <300gr

Težina bacanja

40 gr, 60 gr, 80 gr

Dužina štapa

2.70 m

Broj delova

2

Brend štapa

Sportex

MODEL

270cm ; 40gr, 270cm ; 60gr, 270cm ; 80gr

Reviews

Customers review
0
0 ratings
1 Star
0%
2 Star
0%
3 Star
0%
4 Star
0%
5 Star
0%
Rate it!

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Write A Review
Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Sportex CARAT SPECIAL XT”