Carp Pro SARANSKA TORBA CP-3501

5.990,00 RSD

Carp Pro SARANSKA TORBA CP-3501

Velika, izuzetno kvalitetno izrađena i zanimljivo koncipirana šaranska torba, dimenzija 50x47x31 cm. Može da se nosi za ručke i koristi kao klasična torba, a može da se nosi i kao ranac, na ramenima, pošto poseduje i udobne tapacirane naramenice. Gornji deo torbe (poklopac) je izrađen od tvrdo presovanog neoprena i kada je torba na tlu taj poklopac može da se koristi kao mali sto (radne površina), a kada se nosi kao ranac taj poklopac naleže uz leđa i ima na sebi profilisane kanale za cirkulaciju vazduha, tako da nema lepljenja za leđa i znojenja. Ova torba poseduje veliki smeštajni prostor u sredini, jedan veliki trodimenzionalni džep sa jedne strane i dva sa druge. Dno torbe je od tvrdog materijala tako da ne može doći do prodora vlage i vode. Vrlo praktična torba u koje se može poneti zaista puno stvari.

SKU: carp_pro_šaranska_torba_cp-3501 Kategorije: ,

Opis

Carp Pro SARANSKA TORBA CP-3501

-Velika, izuzetno kvalitetno izrađena i zanimljivo koncipirana šaranska torba, dimenzija 50x47x31cm. Može da se nosi za ručke i koristi kao klasična torba, a može da se nosi i kao ranac, na ramenima, pošto poseduje i udobne tapacirane naramenice. Gornji deo torbe (poklopac) je izrađen od tvrdo presovanog neoprena i kada je torba na tlu taj poklopac može da se koristi kao mali sto (radne površina), a kada se nosi kao ranac taj poklopac naleže uz leđa i ima na sebi profilisane kanale za cirkulaciju vazduha, tako da nema lepljenja za leđa i znojenja. Ova torba poseduje veliki smeštajni prostor u sredini, jedan veliki trodimenzionalni džep sa jedne strane i dva sa druge. Dno torbe je od tvrdog materijala tako da ne može doći do prodora vlage i vode. Vrlo praktična torba u koje se može poneti zaista puno stvari.

Brand

Carp Pro

Carp Pro je brend koji ljubiteljima šaranskog ribolova i ribolovcima nudi najnovija rešenja svetske ribolovne industrije! Naš tim okuplja ljude različitih specijalnosti - dizajnere, inženjere, trgovce, finansijere - kojima je ribolov šarana postao profesija i smisao života! Svaki naš proizvod bilo iz linije ili modela je zasebno dizajniran za svoju namenu. Materijali koji je koriste su u najvišim standardima i proizvedeni su kako bi trajali i pobedili vreme. Pored pecanja sarana porpratna oprema poput kutija i torbi ce naci svoju namenu u svim vrstama ribolova kao i drugim situacijama poput kampovanja. Nastojimo da postignemo maksimalnu funkcionalnost u svim detaljima i pomno pratimo svetske trendove kako bi naši proizvodi zadovoljili sve zahteve vremena. Stalno poboljšavajući tehnologije, koristeći nove materijale i sirovine, nudimo visokokvalitetne proizvode, zahvaljujući kojima su sportisti pobeđuju i osvajaju svetska prvenstva. Zato je naš slogan: "Carp Pro - izbor svetskih šampiona!" Uvek smo otvoreni za komunikaciju sa istomišljenicima, pa redovno podržavamo ribolov, festivale ribolova, mlade talentovane ribare. Pridružite se zanimljivom i raznovrsnom svetu ribolova šarana sa TM Carp Pro!

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Carp Pro SARANSKA TORBA CP-3501“