Ribolovacka oprema

Orka OSKAR FY15 10cm

68.00 рсд

Orka OSKAR FY15 10cm

ORKA OSKAR je plod dugogodišnjeg iskustva. Pored bogate ponude varalica sa dosta agresivnim vibracijama OSKAR je sušta suprotnost svojoj porodici šedova, njegova vibracija je sitnija (prezentuje orginalne pokrete živih primeraka riba) ali sa sobom nosi težinu, koja se nalazi u repnoj masi. Sama konstrukcija repnog peraja odaje gracioznost i sklad pokreta a samim tim pruža mogucnost da u rukama maštovitih ( veštih ) ribolovaca verno imitira pokrete, kako živahnih ribica tako i primerka koji su bolesni i u poslednjoj životnoj snazi.

SKU: orka_oskar_fy15_10cm Kategorije: ,

Opis

Orka OSKAR FY15 10cm

ORKA OSKAR je plod dugogodišnjeg iskustva. Pored bogate ponude varalica sa dosta agresivnim vibracijama OSKAR je sušta suprotnost svojoj porodici šedova, njegova vibracija je sitnija (prezentuje orginalne pokrete živih primeraka riba) ali sa sobom nosi težinu, koja se nalazi u repnoj masi. Sama konstrukcija repnog peraja odaje gracioznost i sklad pokreta a samim tim pruža mogucnost da u rukama maštovitih ( veštih ) ribolovaca verno imitira pokrete, kako živahnih ribica tako i primerka koji su bolesni i u poslednjoj životnoj snazi.Konstrukcija tela je ravnomerno izbalansirana sa hidro dinamickom linijom što mu omogucava da i sa naj manjim otežanjem glave nesmetano klizi kroz vodenu masu, sa blagim lelujanjem tela koje mu diktira repno peraje. Sem ovog dela, što se tice vibracije OSKAR i vizuelno uliva poverenje, svakako ne može proci nezapaženo kod riba grabljivica. Ovom varalicom možete uspešno loviti Bandara, Smudja,Štuku,Soma Bucova….. U zavisnosti od terena na kome se lovi OSKAR, traži prisutnost ribolovca na terenu i veru u njega.
Idealan za korišćenje u uslovima kada grabljivica nije najaktivnija, zato što će zahvaljujući svojoj sitnoj vibraciji isprovocirati ribu na napad. Odlične rezultate postiže u svim uslovima, prvenstveno na stajaćim i sporo tekućim vodama.

Brand

Orka

Reviews

Customers review
0
0 ratings
1 Star
0%
2 Star
0%
3 Star
0%
4 Star
0%
5 Star
0%
Rate it!

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Write A Review
Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Orka OSKAR FY15 10cm”