Feeder oprema

Feeder pecanje se na našim vodama razvija brže od ostalih vrsta ribolova zahvaljujući svojoj lakoći pecanja kako sitne tako i krupne ribe.

Nagla ekspanzija nas je podstakla da proirimo feeder asortiman kako bi i amaterima i profesionalcima mogli da ponudimo svu neophodnu opremu.

U našoj ponudi možete pronaći svu potrebnu opremu za feeder pecanje.

Pored feeder štapova i mašinica za ribolov najbiniji deo opreme za ovu vrstu ribolova su feeder stolice.

Feeder stolica

Feeder stojice su sastavni deo feeder opreme. Većina modela ima vertikalne noge kružnog profila namenjene za kačenje feeder dodataka.

Na feeder stolice mogu se zakačiti: Feeder tacna, feeder arm , suncobran, posude za mamce, stepenik za noge u slučaju pecanja na blatnoj odlozi i još mnogo korisnih dodataka koji pecanje čine lakšim i bržim.

Feeder posuda za mamce

Pored glavnog (masivnog dela) opreme neizbežne su i feeder sitnice poput feeder hranilica, feeder brzih izmenjivih kopči, predveza, virbli, posuda za mamce, kanti za mešanje grane, hemije za primamu i mamce i drugih sitnica.

Najveća prodavnica feeder opreme u Srbiji! U ponudi imamo celokupni pribor za feeder ribolov: štapovi za feeder, mašinice za feeder, udice za feeder, najloni za feeder, stolice za feeder, sistemi za feeder i još mnogo toga.