Masinice za pecanje sa prednjim drilom

Velika ponuda ribolovačkih mašinica sa prednjim drilom.

Zbog svoje kompaktnosti i težine mašinice sa prednjim drilom preovladale su tržištem i koriste se za gotovo sve vrste ribolova.

Pored samih karakteristika mašinice poput veličine, brzine prenosa, materijala i zubčanika najbitnija karakteristika mašinice za pecanje je ponašanje drila u toku borbe sa ulovom. Mašinica je kvalitetna onoliko koliko puta dril pod opterećenjem zakoči, zastane. Zastajanje drila prouzrokuje pucanje konca ili najlona, spadanje i gubitak ulova.

Feeder kao najprostranjenija vrsta pecanja traži izuzetno jake i kvalitetne mašinica zbog velikih težina feeder hranilica koje je potrebno povući neretko i sa preko 50m daljine. Prilikom feeder ribolova, a pogotovo takmičarskog, koriste se tanki najloni zbog kojih je jako bitan kvcalitetan i konstantan dril.

Formax Rivercraft feeder mašinica poseduje izuzetno kvalitetan karbonski QD dril koji pored svoje snage, garantuje i konstantan otpor, bez prekida i pod najvećim pritiskom.

Formax Rivercraft
Formax Rivercraft feeder mašinica za pecanje

Varaličarske mašinice:

Tokom varaličarenja naretko se zakače i veliki predatori zbog kojih je bitno posedovati mašinicu čiji dril može da izdrži popuštanje bez pucanja tankih upredenih struna.

Daiwa BG MQ
Daiwa BG MQ poseduje jedan od najkvalitetnijih drilova na tržištu. Pored smanjene veličine kućišta i težine, Daiwa je na ovoj mašinici ostavila veliki dril koji je u stanju da izdrži i kapitalne ulove bez zastajanja.

Masinice sa prednjim drilom vrhunskog kvaliteta.
Najveća i najraznovsnija ponuda masinice za pecanje sa prednjim drilom.

Odlične cene i popusti na masinice za pecanje poznatih svetskih brendova.

Masinice sa prednjim drilom u više veličina i broja prenosa u zavisnosti od tipa ribolova.

Neke od njih u našoj ponudi su:Daiwa mašinice sa prednjim drilom, Ryobi mašinice sa prednjim drilom, Formax mašinice sa prednjim drilom, i mnogi drugi poznati brendovi koji su zastupljeni u celokupnom svetu ribolova.Pogledajte našu ponudu i sami se uverite u naš kvalitet poslovanja.Bistro!