Haldorado HALDORADO 4S METHOD PELLET GROUNDBAIT – PROLEĆE 400g

650,00 RSD

Haldorado HALDORADO 4S METHOD PELLET GROUNDBAIT – PROLEĆE 400g

Svaki član porodice 4S Method Pellet Groundbait je visokoenergetska, ekstra atraktivna mešavina optimizovana za odgovarajuću sezonu. Postoje zimske, prolećne, letnje i jesenske varijacije. Veoma su lake za upotrebu, potrebno ih je pomešati sa 2 dl vode, pa nakon 10 minuta procediti kroz sitno sito. Savršeno se mogu koristiti i sami kada se pune u hranilicu, pomešaju sa peletima (panirani) ili da se “poklope” metod kalupom.

Bar kod: 5991234623507ISBN: HD23507 SKU: haldorado-haldorado_4s_method_pellet_groundbait_proleće_400g_HD23507 Kategorija:

Opis

Haldorado HALDORADO 4S METHOD PELLET GROUNDBAIT – PROLEĆE 400g

Haldorado Method Feeder Team SK iz Slovačke na čelu sa Peter Rigo i Haldorado RO Feeder Team Radesti, na čelu sa Geza Bolgar.
I naravno mađarski tim za test ribolov takođe su učestvovali u razvoju i testiranju ovih visokokvalitetnih mamaca, hrane i aroma koje pripadaju porodici proizvoda 4S Method.
Tako znanje i iskustvo Gabora Siposa i Gabora Domea, među članovima tima Mađarske koji je završio na prvom mestu na Svetskom prvenstvu Method Feeder 2021., reprezentacije Slovačke koja je završila na trećem mestu i reprezentacije Rumunije koja je završila na četvrtom mestu, kombinovani su u ovim proizvodima.
Možda nije preterano reći da su ovi proizvodi rezultat zajedničkog rada tri nacije, najboljih svetskih Method Feeder ribolovaca.

Osnova ovih hrana je mešavina peleta 4S Method.
Ove mešavine peleta su toliko dobro funkcionisale da dobro funkcionišu na svim jezerima u Evropi gde su šarani.
Neverovatno dobro selektuju i sakupljaju šarane, ali svoju pravu snagu pokazuju na takmičenjima u metodu! Međutim, pored mešavine peleta, bili su potrebni i savršeno odgovarajući praškasti sastojci, mamci i arome.
Testovi su se odvijali u 3 zemlje istovremeno.
Morali su da izaberu najbolje 4 iz više od 20 različitih verzija, ali zahvaljujući efikasnom radu, brzo je postalo jasno koje su NAJVAŽNIJE!

Svaki član porodice 4S Method Pellet Groundbait je visokoenergetska, ekstra atraktivna mešavina optimizovana za odgovarajuću sezonu. Postoje zimske, prolećne, letnje i jesenske varijacije.
Veoma su lake za upotrebu, potrebno ih je pomešati sa 2 dl vode, pa nakon 10 minuta procediti kroz sitno sito.
Savršeno se mogu koristiti i sami kada se pune u hranilicu, pomešaju sa peletima (panirani) ili da se “poklope” metod kalupom.

Haldorado

Hrana

PLOVAK PLUS FACEBOOK

HALDORADO 4S METHOD PELLET GROUNDBAIT - PROLECE 400g

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Haldorado HALDORADO 4S METHOD PELLET GROUNDBAIT – PROLEĆE 400g“