Štapovi za pecanje

Štapovi za pecanje

Plovak Plus Štapovi za pecanje:

Među prvim privatnim sportskim radnjama u državi davne 1988. godine otvoren je Plovak U Pančevu.

Do preuređenja dolazi krajem 1998. godine i od tada se piše priča najšireg izbora opreme i štapova za ribolov kako kod nas tako i u regionu.

Pojava karbonskih blankova je donela pravu revoluciju u ovom sportu. Moderno pecanje kakvo danas poznajemo danas se formira godinama pa prema tome je i formiran asortiman u našoj online prodavnici kao i u maloprodaji. Sve u cilju prezentacije najkvalitetnije opreme u ciljanom novčanom opsegu.

Za karbonom i novim izazovima prvi su pojurili varaličari. Daiwa je svojim modelima i razumnim preporučenim cenama za naše tržište postavila standarde kvaliteta i načina poslovanja. Ulazni modeli poput Sweepfire sa cenom od 3 do 5500din i Crossfire sa cenom 4 do 6300din su omiljeni Daiwa varaličarski štapovi početnika i starih ribolovaca koji traže dugotrajnost i izdrljivost za malo novca. Odlini su za učenje zbog kvalitetne završne obrade koja ih čuva i uz grublju upotrebu. Dalje se ređaju već dobro poznati modeli Ninja, Exceler, Megaforce, Prorex, BG, Fuego, Lexa, Ballistic, Caldia, Luvias pa sve do Morethan-a.

In my opinion the premier manufacturer of fishing reels is Daiwa | Desain logo, Desain, Seni

Nakon varaličara, ozbiljnu promenu doneo je feeder ribolov vojom širinom i lakom primenom u ribolovu šaranske i bele ribe. Na tržištu naše zemlje dugo vremena se vodila bitka za prevlast velikih proizvođača. Veliki brendovi nisu uspeli da prezentuju nisku cenu sa prihvatljivim kvalitetom i dobrim karakteristikama. Tako je Formax kao specijalizovan brend opreme za ribolov za naše tržište zacementirao poziciju u feeder ribolovu kao vodeći. Cena Formax feeder štapova se kreće od svega 1890din za Hurricane feeder modele pa do 15000din za Competition Superchamp feeder modele. Prava razlika u odnosu na tržište se vidi na samoj sredini, model Rivercraft je pravi biser feeder ribolova, pa se tako za 4500din može kupiti model od 3m a cena ide do 6700din za najduži i najjači model 3,9m 60-180g. Ovaj model štapa predstavlja klasičan, lagan i mekan feeder sa jednostopalnim sprovodnicima koji zahvaljujući osetljivom vrhu registruje i najsitnije udarce dok gipkom kičmom može amortizovati udare i najkrupnijih šarana.

Kada za ribolov šarana feeder štapovi nisu dovoljni, tu počinju klasični šaranski štapovi ili poznatiji kao parabolici. Uticaj koji stiže iz Velike Britanije preplavio je gotovo celu evropu. Ribolovci su neprekidno u potrazi za komercijalnim terenima gde su veliki ulov i dobar provod zagarantovani. Dobar mamac i oštra udica će zakačiti šarana, kvalitetan šaranski parabolik će ribu brzo i lako smestiti u vaš meredov. U našoj ponudi se mogu pronaći štapovi za ribolov šarana dimenzija od 3m do 4,20m. Proizvođača Cormoran, Carp Pro, Formax, Daiwa, Sportex, Pro Carp, Extra Carp i mnogi drugi.

Najširi asortiman štapova za ribolov u Srbiji!

Svaki ljubitelj ribolova će u našoj ponudi lako naći željeni štap kao najbolji odnos cene i kvaliteta.

Lako ćete pronaći štapove u kategorijama poput: šaranski štapovi, varaličarski štapovi, feeder štapovi, štapovi za ribolov soma .

Posebnu pažnju smo usmerili na proširenju ponude feeder i varaličarskih štapova.

U našoj online prodavnici ribolovačke opreme pronaći ćete preko 1.500 različitih modela štapova svih vodećih proizvođača.

Veliki broj pecaroša ima problem kada se biraju štapovi za ribolov i ribolovačka oprema.

11 22 33

Uz dobre savete naših prodavaca lako ćete pronaći baš ono što želite.

Štapovi za pecanje brendova: Daiwa, Cormoran, Sportex, Berkley, Abu Garcia, Formax, Ryobi, Trabucco i mnogi drugih su dostupni online ili u našem maloprodajnom objektu u Pančevu.

Proizvod je upravo dodat u Vašu korpu.: