Carp Pro RAM XD BITE ALARM 6930-006

2.490,00 RSD

Carp Pro RAM XD BITE ALARM 6930-006

Klasičan RAM XD indikator (nije wireless) koji se može koristiti solo odnosno možete koristiti koliko god vam je komada potrebno. Pripada novoj generaciji vrhunskih elektronskih indikatora koji su multikolor tipa odnosno možete im po želji odabrati boju signalizacije (crvena, žuta, zelena, plava, ljubičasta i svetlo-ljubičasta). Ovi indikatori su otporni na prašinu, kišu, rosu, vlagu i sve atmosferske uslove (IP66 zaštita).

SKU: carp_pro_ram_xd_bite_alarm_6930-006_55684 Kategorije: , ,

Opis

Carp Pro RAM XD BITE ALARM 6930-006

Klasičan RAM XD indikator (nije wireless) koji se može koristiti solo odnosno možete koristiti koliko god vam je komada potrebno.
Pripada novoj generaciji vrhunskih elektronskih indikatora koji su multikolor tipa odnosno možete im po želji odabrati boju signalizacije (crvena, žuta, zelena, plava, ljubičasta i svetlo-ljubičasta).
Ovi indikatori su otporni na prašinu, kišu, rosu, vlagu i sve atmosferske uslove (IP66 zaštita).
Napajaju se na baterije od 9V. RAM XD indikatori se uključuju pomoću on/off prekidača a podešavanja jačine, zvuka, boje tona i osetljivosti se radi preko okruglih potenciometara (7 nivoa jačine + tihi režim, 8 različitih tonova, 8 nivoa osetljivosti i 6 boja indikacije).
Glavnu svetlosnu indikaciju (i uz zvučnu, naravno) daje 8 LED dioda sa prednje strane raspoređenih u krug koje se pale u različitim smerovima, zavisno da li riba ide od vas ili prema vama.
RAM XD indikatori imaju i memoriju uzimanja mamca od strane ribe (gornje diode svetle još 20 sekundi), poseduju alarm/pokazivač za nivo napunjenosti baterija itd.
U tihom režimou indikatori se neće oglasiti u periodu od jednog minuta – dok recimo postavljate mamac na udicu. Ukratko: ekstra kvalitetni i moderni elektronski indikatori koji će ribolov pretvoriti u pravo uživanje!

RAM XD BITE ALARM (6930--006)

Signalizatori

PLOVAK PLUS FACEBOOK

Brand

Carp Pro

Carp Pro je brend koji ljubiteljima šaranskog ribolova i ribolovcima nudi najnovija rešenja svetske ribolovne industrije! Naš tim okuplja ljude različitih specijalnosti - dizajnere, inženjere, trgovce, finansijere - kojima je ribolov šarana postao profesija i smisao života! Svaki naš proizvod bilo iz linije ili modela je zasebno dizajniran za svoju namenu. Materijali koji je koriste su u najvišim standardima i proizvedeni su kako bi trajali i pobedili vreme. Pored pecanja sarana porpratna oprema poput kutija i torbi ce naci svoju namenu u svim vrstama ribolova kao i drugim situacijama poput kampovanja. Nastojimo da postignemo maksimalnu funkcionalnost u svim detaljima i pomno pratimo svetske trendove kako bi naši proizvodi zadovoljili sve zahteve vremena. Stalno poboljšavajući tehnologije, koristeći nove materijale i sirovine, nudimo visokokvalitetne proizvode, zahvaljujući kojima su sportisti pobeđuju i osvajaju svetska prvenstva. Zato je naš slogan: "Carp Pro - izbor svetskih šampiona!" Uvek smo otvoreni za komunikaciju sa istomišljenicima, pa redovno podržavamo ribolov, festivale ribolova, mlade talentovane ribare. Pridružite se zanimljivom i raznovrsnom svetu ribolova šarana sa TM Carp Pro!

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Carp Pro RAM XD BITE ALARM 6930-006“