Feeder stapovi

fider štapovi za ribolov su u ribolovnu industriju uneli revoluciju svojim visokim zahtevima i specifičnim karakteristikama.

Osetljivost feeder štapova i opreme je najveća moguća u ribolovnoj industriji.

Kod štapova za ribolov nižeg kvaliteta nastaje problem u gornjoj i donjoj granici pecanje bele i šaranske ribe. Feeder štapovi su napravljeni da pruže indikaciju ugriza i najsitnijih riba što je kod takmičarskog pecanja jako bitno kao i da izdrže begove krupnijih šarana na ,neretko, i 0,14mm tankim najlonima.

Neki od bisera ponude u Plovak Plus prodavnici su:

Formax Rivercraft

RIVERCRAFT FEEDER štapovi

Formax je u Rivercraft seriji feeder štapova ponudio potpunu paletu dužina i gramaža akcije. Od 3m picker štapova do 3.9m i 180g akcije carp feeder štapova. Ova serija predstavlja najbolji odnos cene i kvaliteta na našem tržištu i svaki ribolovac će u njoj pronaći ono što mu je potrebno za uspešan ribolov.

Daiwa n’zon feeder

N’zon serija štapova je jedna od najvećih paleta ponude štapova za pecanje dostupnih na svetskom tržištu.

Daiwa N'zon feeder štapovi za ribolov

SERIE WALTER

Serija štapova poznatog svetskog ribolovca Walter Tamása koja je po izlasku na tržište svojim kvalitetom i karakteristikama pomrsila planove velikim proizvođačima a distributere naterala da ih u svojim radnjama ponude kupcima. Karakteriše ih visok nivo završne obrade i izuzetna osetljivost.

Serie Walter feeder štapovi za pecanje

Feeder stapovi se koriste za pecanje koristeci hranilicu.

Do razvoja posebnih feeder hranilica, slični sistemi su se zvali klasični dubinski sistemi za ribolov deverike, babuske, sarana i ostalih vrsta ribe.

Štap je pravljen kako bi jakom kičmom lako savladao veće ulove dok su vrhovi osetljivi i lepo pokazuju udarce manje ribe.

Često se dobijaju zamenski vrhovi različite osetljivosti.

Mnogi ljubitelji ove tehnike vole da kažu da je to spoj dubinskog ribolova i plovka.

Ribolov na ovaj način je trenutno najpopularniji vid pecanja u zemlji i regionu.

Feeder tehnika dozvoljava daleke izbačaje i pravilno plasiranje hrane i mamaca, uz indikaciju trzaja vidljivu kao kod plovka.

Ekspanzija i nagli rast interesovanja za ovom ovakvim pecanjem nas je naveo da proširimo asortiman i ponudimo veliki broj modela.

U našem asortimanu možete pronaći najveći izbor feeder ribolovačkih štapova u Srbiji.

Kako za takmicarski, tako i za rekreativni ribolov!

Formax feeder štapovi za pecanje i njihova primena dokazali su se beskonačno puta na našim i stranim vodama a sve je, uz mnogo objašnjenja dokumentovano u video formatu:

U ovom video snimku test pecaroš formaks tima prikazao je publici Formax feeder štap iz Visage serije :

Formx Visage feeder 3,6m 100g akcije i Formax Visage 4000

U drugom video snimku Formax test pecaros pedstavio je Rivercraft seriju formax feeder opreme namenjene rečnom ribolovu i ribolovu šarana: