ForMax SHADOW FEEDER 4000

3.990,00 RSD

ForMax SHADOW FEEDER 4000

Lagana, fina, precizno izrađena i moderno dizajnirana feeder mašinica namenjena lakšim i kraćim feeder i picker štapovima, idealna za ribolov na jezerima, kanalima i drugim sporotekućim i stajaćim vodama, odnosno za sve situacije gde se koriste male i lagane hranilice.

SKU: formax_shadow_feeder_4000_52539 Kategorija:

Opis

ForMax SHADOW FEEDER 4000

Lagana, fina, precizno izrađena i moderno dizajnirana feeder mašinica namenjena lakšim i kraćim feeder i picker štapovima, idealna za ribolov na jezerima, kanalima i drugim sporotekućim i stajaćim vodama, odnosno za sve situacije gde se koriste male i lagane hranilice. Poseduje 4+1 ležaj, metalnu (aluminijumsku) špulnu, preciznu prednju konicu, debelu i robusnu aluminijumsku žicu preklopnika, metalni okrugli i posebno obrađen klip na špulni, anti-twist vođicu strune i metalnu ručicu sa udobnim gumenim rukohvatom. Jednim okretom ručice namotava 80 cm najlona.

Model Prenos Težina Broj lagera Kapacitet mm/m
4000 5,0:1 269gr 4+1 0,20/220

Feeder Mašinice

PLOVAK PLUS FACEBOOK

Dodatne informacije

Veličina mašinice

4000

Težina mašinice

<300gr

Prenos

5.0:1

Broj Ležaja

4+1

Brend mašinice

ForMax

Brand

Formax

Kompanija Formaxstore d.o.o prisutna je na domaćem tržištu još od davne 1992. godine. Formax Sa počecima kao mala porodična firma i od tada konstantno radimo na njenom razvoju, unapređenju i podizanju kvaliteta usluga i proizvoda. Od porodične firme sa par zaposlenih postali smo lider na tržištu Srbije u ovoj branši i renomirana kompanija sa preko 40 zaposlenih koja i u evropskim razmerama predstavlja sinonim dobrog i uspešno poslovanja. Misija naše firme je ponuditi potrošačima maksimalan kvalitet i performanse za uložen novac! U ponudi imamo zaista izuzetan asotiman ribolovačkog pribora i opreme a kao okosnica ponude tu su asortimani naša dva sopstvena brenda Formax i Carp Pro Distributeri smo i zastupnici za tržište Srbije i preko 20 renomiranih svetskih kompanija: Daiwa, Cormoran, Owner, Penn, Berkley, Abu Garcia, Zebco, Quantum, Browning, Rapala, Korda, Guru, Delkim, Varivas, YGK, Keitech, Megabass, Humminbird, Minn Kota... Svaki ribolovac Srbije i regiona je bar čuo za Formax ribolovačku opremu, ako ne i pecao sa njom. Ova činjenica govori mnogo o kvalitetu brenda i širini asortimana koji nudi. Formax je svoju opremu podelio u nekoliko linija poput Formax Visage serije koja predstavlja njihov varaličarski pribor (štapove i mašinice za pecanje) Formax visage rapid         U Formax Attack liniji se nalazi dodatni varaličarski pribor od kutija i torbi za varaličarski pribor do samih varalica. Formax attack Formax Elegance predstavlja seriju opreme namenjene feeder ribolovu. Uzimajući u obzir trenutnu ponudu opreme za ribolov u Srbiji i regionu ova serija prednjači u odnosu cene i kvaliteta. Kao biser Elegance serije se nalaze takmičarske feeder stolice vrhunskog kvaliteta a pristupačne cene. FEEDER STOLICA elegance Rivercraft serija opreme namenjena je jakom, rečnom feeder ribolovu a štapovi sa cenom od oko 50e, izuzetno tankim blankom i izvrsnim karakteristikama su pravi biser na tržištu. formax rivercraft  
Formax

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „ForMax SHADOW FEEDER 4000“