Sportex CAPTOR SPIN 2.70m 40gr

24.990,00 RSD

Sportex CAPTOR SPIN 2.70m 40gr

Varaličarski štap poslednje generacije!
Predviđen za ribolov smuđa, štuke, pastrmke, bandara i drugih Vama omiljenih grabljivica!

SKU: sportex_captor_spin_2.70m_40gr_cp2702 Kategorija:

Opis

Sportex CAPTOR SPIN 2.70m 40gr

Varaličarski štap poslednje generacije!
Predviđen za ribolov smuđa, štuke, pastrmke, bandara i drugih Vama omiljenih grabljivica!

Sportex :: Der Maßstab im Rutenbau

Novu seriju Sportex Captor Spin varaličarskih štapova karakteriše tanak i brz blank štapa napravljen od najsavremenijeg visokomodularnog Japanskog karbona koji Sportex Captor Spin štapovima daje savršene bacačke karakteristike i izuzetnu osetljivost, dok je o snazi samog štapa, kao i kod ostalih Sportex modela, suvišno pričati.

Model Dužina štapa Transportna dužina Težina bacanja Težina štapa
CP2702 2,70m 139cm 40gr 182gr

Dizajn Sportex Captor Spin štapova i njihova akcija omogućavaju brzo detektovanje svakog napada grabljivice i pravovremeno i pouzdano kontriranje ribolovca, što značajno umanjuje stopu spadanja ulova sa udice.

Zahvaljujući progresivnom rasporedu snage samog blanka Sportex Captor Spin štapova, osigurana je snaga potrebna za zadržavanje Vašeg ulova na udici do samog prihvata ulova.
Odlična provodljivost tela štapa Sportex Captor Spin do rukohvata pruža ribolovcu savršen osećaj u svim etapama varaličarenja, od zabacivanja, spuštanja mamka do samog dna i vodjenja, do detektovanja napada grabljivice u istom trenutku.

Varaličarski štapovi

PLOVAK PLUS FACEBOOK

Brza akcija, visokokvalitetni karbon, SIC karike, FUJI halter, prirodna pluta i 10 godina garancije su više nego dovoljno razloga da se odlučite za Sportex Captor Spin!

Štap za Pecanje Sportex Captor Spin 270, 40g - Ribolovačka oprema Fish-R

Lanseta Sportex Captor Spin 2.70m/38-74g | TotalFishing

SPORTEX - Prut Captor Spin 2,7 m 60 g 38 - 74 g | FishMax.cz

Dodatne informacije

Težina Štapa

<200gr

Težina bacanja

40 gr

Dužina štapa

2.70 m

Broj delova

2

Brend štapa

Sportex

Brand

Sportex

Sportex štapovi Na svetu nema ničega za upoređivanje sa SPORTEX štapom. [caption id="" align="aligncenter" width="300"] Sportex štapovi za pecanje poseduju 10 godina garancije koja garantuje fabrika[/caption] Svoju legendarnu reputaciju duguje moći inovacija i jedinstvenoj tehnologiji koja decenijama postavlja standarde širom sveta. Naše tehničko znanje je poraslo tokom decenija. Pedesetih godina bili smo poznati po praznim pločama od fiberglasa boje meda koje su postavile bezbroj rekorda u daljini i preciznosti livenja. A kada su stigli inovativni materijali od ugljeničnih vlakana, mi smo među prvima prepoznali njihov potencijal za izradu štapova i stavili ih u upotrebu. Zahvaljujući sopstvenoj SPORTEKS HT-Cross Vinding tehnologiji slepih proizvoda, naše štapovi su jedinstveni u svojoj kombinaciji snage, lakoće i brzine. [caption id="attachment_52730" align="aligncenter" width="1920"] Sportex Black Arrow G3[/caption] Oprema: Danas su naši štapovi garancija pouzdanosti i majstorske izrade. Naši štapovi su simboli kvaliteta i dugogodišnje usluge, atributi koji postaju sve važniji u današnje vreme brzog života. S ponosom možemo reći da su SPORTEX štapovi oduševili generacije ribolovaca svojom pouzdanošću u zahtevnim situacijama i neverovatno dugim životnim vekom. Temelj su kontinuirana istraživanja sa novim materijalima i njihovim kombinacijama. Nijedan drugi proizvođač štapova ne može iskoristiti tako širok spektar materijala za proizvodnju. Svaki štap je individualna tvorevina, čak i unutar iste serije, prilagođena dužini, dejstvu i sastavu komponenata tako da odgovara težini odlivaka, udaljenosti i očekivanom uvijanju. Svako ko želi da bude svetski lider kada je u pitanju izrada štapova ne može da dozvoli kompromis. Originalni FUJI sprovodnici i FUJI držači mašinica Prirodna pluta premium klase AAA Otporni na habanje Duplon najvišeg stepena Specijalni lak - elastičan i otporan na udarce Prost zaključak je da se Sportex godinama rada zakucao svoje ime na vrhu liste lidera ribolovne industrije i to iz dana u dan dokazuje. Sportex official site https://www.youtube.com/watch?v=9zPsFekGfZ0
Sportex

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Sportex CAPTOR SPIN 2.70m 40gr“