Hot

ForMax VISAGE RAPID 2.70m 5-35g

10.990,00 RSD

ForMax VISAGE RAPID 2.70m 5-35g

Nova serija izuzetno brzih i snažnih štapova koja dodatno upotpunjava i proširuje naš top asortiman Visage varaličarskih štapova!

Visage Rapid modeli su još snažniji i robusniji od klasičnih Visage Spin štapova i takođe su izuzetno brze (extra fast) akcije.

Availability: Na zalihama SKU: formax_visage_rapid_2.70_5-35gr_52873 Kategorije: , ,

Opis

ForMax VISAGE RAPID 2.70m 5-35g

Nova serija izuzetno brzih i snažnih štapova koja dodatno upotpunjava i proširuje naš top asortiman Visage varaličarskih štapova!

Visage Rapid modeli su još snažniji i robusniji od klasičnih Visage Spin štapova i takođe su izuzetno brze (extra fast) akcije.

Izuzetni i univerzalni štapovi odlični pre svega za lov smuđa ali i štuke, bucova, somova i drugih grabljivica.

Futrola za štap i mainicu

Formax visage rapid

Varaličarski štap visoke klase koji će vas sigurno oduševiti lakoćom, izuzetno brzom akcijom i filigranski izvedenim detaljima!

Visage Rapid poseduje vrhunski blank izrađen od japanskog HM2 karbona koji ovom štapu daje izuzetnu akciju i odlične bacačke karakteristike,

a kontra i probijanje čeljusti grabljivice su laki i momentalni.

HM2 blank i Seaguide long cast sprovodnici

Formax visage rapid

Izrađeni su od prvoklasnog japanskog HM2 karbona i opremljeni vrhunskom opremom

(Seaguide SiC provodnicima i specijalnim Seaguide karbon-aluminijumskim držačima mašinica sa dvostrukom osiguravajućom navrtkom).

Seaguide ergonomsko sedište mašinice

 

Ergonomski oblikovanim navojnim držačem mašinice u

kombinaciji karbona i metala te drškom od EVA materijala.

Spoj između delova je precizan put over (gornji deo ide na donji).

Zbog svoje izuzetno brze akcije ovo je u većim težinama bacanja idealan štap za

lov smuđa džigovanjem.

Dok je u manjim gramažama odličan za lov bassa svim vrstama varalica

ali i za druge varijante lakog varaličarenja.

 

 

 

Poseduju takođe i ugrađen sistem balansiranja sa tegićima, a tu su takođe i luksuzne neoprenske futrole u koje možete spakovati štap sa namontiranom mašinicom.

Tegovi za podešavanje balansa:

ForMax VISAGE RAPID će svojim karakteristikama, Seaguide opremom i elegantnim HM2 blankom posramiti mnogo zvučnija imena i skuplje štapove.

ForMax VISAGE RAPID 2.70m 5-35g kao i ostale modele možete pogledati na:

ForMax VISAGE

Našu ponudu Formax varalicarskih stapova možete pogledati:

FORMAX VARALIČARSKI ŠTAPOVI

Kompletnu ponudu varaličarskih štapova možete pogledati:

VARALIČARSKI ŠTAPOVI

Naša Facebook stranica na kojoj možete pročitati i videti aktuelnosi iz sveta ribolova i aktuelne akcije i ponude iz našeg asortimana:

SZTR PLOVAK PLUS FACEBOOK

ForMax VISAGE RAPID 2.70m 5-35g

Dodatne informacije

Brend štapa

ForMax

Broj delova

2

Dužina štapa

2.70 m

Težina bacanja

5-35 gr

Težina Štapa

<200gr

Brand

Formax

Kompanija Formaxstore d.o.o prisutna je na domaćem tržištu još od davne 1992. godine. Formax Sa počecima kao mala porodična firma i od tada konstantno radimo na njenom razvoju, unapređenju i podizanju kvaliteta usluga i proizvoda. Od porodične firme sa par zaposlenih postali smo lider na tržištu Srbije u ovoj branši i renomirana kompanija sa preko 40 zaposlenih koja i u evropskim razmerama predstavlja sinonim dobrog i uspešno poslovanja. Misija naše firme je ponuditi potrošačima maksimalan kvalitet i performanse za uložen novac! U ponudi imamo zaista izuzetan asotiman ribolovačkog pribora i opreme a kao okosnica ponude tu su asortimani naša dva sopstvena brenda Formax i Carp Pro Distributeri smo i zastupnici za tržište Srbije i preko 20 renomiranih svetskih kompanija: Daiwa, Cormoran, Owner, Penn, Berkley, Abu Garcia, Zebco, Quantum, Browning, Rapala, Korda, Guru, Delkim, Varivas, YGK, Keitech, Megabass, Humminbird, Minn Kota... Svaki ribolovac Srbije i regiona je bar čuo za Formax ribolovačku opremu, ako ne i pecao sa njom. Ova činjenica govori mnogo o kvalitetu brenda i širini asortimana koji nudi. Formax je svoju opremu podelio u nekoliko linija poput Formax Visage serije koja predstavlja njihov varaličarski pribor (štapove i mašinice za pecanje) Formax visage rapid         U Formax Attack liniji se nalazi dodatni varaličarski pribor od kutija i torbi za varaličarski pribor do samih varalica. Formax attack Formax Elegance predstavlja seriju opreme namenjene feeder ribolovu. Uzimajući u obzir trenutnu ponudu opreme za ribolov u Srbiji i regionu ova serija prednjači u odnosu cene i kvaliteta. Kao biser Elegance serije se nalaze takmičarske feeder stolice vrhunskog kvaliteta a pristupačne cene. FEEDER STOLICA elegance Rivercraft serija opreme namenjena je jakom, rečnom feeder ribolovu a štapovi sa cenom od oko 50e, izuzetno tankim blankom i izvrsnim karakteristikama su pravi biser na tržištu. formax rivercraft  
Formax

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „ForMax VISAGE RAPID 2.70m 5-35g“