Sportex HALIOS 2.70m 70-160g

14.880,00 RSD

Sportex HALIOS 2.70m 70-160g

Nova serija Sportex Pilk štapova!
Nakon dokazanih i proverenih Sportex Jolokia Pilk štapova koji su se proslavili prethodnih godina,
Sportex je rešio da nas počasti novom, poboljšanom serijom Pilk štapova vrhunskog kvaliteta.

Availability: Na zalihama SKU: spotex_halios_2.70m_70-160gr_hs2708 Kategorije: ,

Opis

Sportex HALIOS 2.70m 70-160g

Nova serija Sportex Pilk štapova!
Nakon dokazanih i proverenih Sportex Jolokia Pilk štapova,
koji su se proslavili prethodnih godina,
Sportex je rešio da nas počasti novom,
poboljšanom serijom Pilk štapova vrhunskog kvaliteta.
Novi Halios ima još bolje performanse nego njegovi slavni prethodnici!
Brzi, snažni i otporni blankovi Sportex štapova
za pecanje su napravljeni od visoko-modulnog japanskog karbona koji,
pored svoje neverovatne snage.


Ima i veliku osetljivost koja Vam garantuje idealnu kontrolu mamca i brzo i pouzdano detektovanje napada predatora.
Cela serija Halios štapova za pecanje je opremljena DPS halterom, čvrstim SIC sprovodnicima i robusnim Duplon ručkama, tako da sve to u paketu pruža ribolovcu izvanredan osećaj, ali i sigurnost pri ribolovu kapitalnih primeraka predatora.
Velikim opsegom dužina i težinama bacanja, Sportex se potrudio da pokrije sve situacije i sve načine ribolova.
Kao i svi drugi Sportex štapovi za pecanje, tako i nova serija Halios ima 10 godina garancije!
Garancija se aktivira elektronski, na sajtu Sportex-a unošenjem zasebnog kod-a štapa, koji se nalazi u originalnom pakovanju.

Jolokiablack Features

Model Dužina štapa Transportna dužina Težina bacanja Težina štapa
HS2708 2,70m 139cm 70-160gr 348gr

Sportex Haliod | Beograd

Varaličarski štapovi

PLOVAK PLUS FACEBOOK

SPORTEX Halios

This ‘Pilk’ rod is a cut above the rest, in performance and price!

If you are looking for a reliable but inexpensive pilk rod, you have found it here. The fast and resistant blank made of Japanese high-modulus carbon cuts a fine figure on every boat. The sensitive tip part ensures ideal bait control and reliably indicates the bite. The semi-parabolic action provides sufficient power when chasing halibut, cod, coalfish, pollack to safely hook and bring them to the surface. Equipped with a DPS reel seat, solid SIC guides and robust Duplon handles, this series leaves nothing more to be desired.

 

Dodatne informacije

Težina Štapa

<400gr

Težina bacanja

70-160 gr

Dužina štapa

2.70 m

Broj delova

2

Brend štapa

Sportex

Brand

Sportex

Sportex štapovi Na svetu nema ničega za upoređivanje sa SPORTEX štapom. [caption id="" align="aligncenter" width="300"] Sportex štapovi za pecanje poseduju 10 godina garancije koja garantuje fabrika[/caption] Svoju legendarnu reputaciju duguje moći inovacija i jedinstvenoj tehnologiji koja decenijama postavlja standarde širom sveta. Naše tehničko znanje je poraslo tokom decenija. Pedesetih godina bili smo poznati po praznim pločama od fiberglasa boje meda koje su postavile bezbroj rekorda u daljini i preciznosti livenja. A kada su stigli inovativni materijali od ugljeničnih vlakana, mi smo među prvima prepoznali njihov potencijal za izradu štapova i stavili ih u upotrebu. Zahvaljujući sopstvenoj SPORTEKS HT-Cross Vinding tehnologiji slepih proizvoda, naše štapovi su jedinstveni u svojoj kombinaciji snage, lakoće i brzine. [caption id="attachment_52730" align="aligncenter" width="1920"] Sportex Black Arrow G3[/caption] Oprema: Danas su naši štapovi garancija pouzdanosti i majstorske izrade. Naši štapovi su simboli kvaliteta i dugogodišnje usluge, atributi koji postaju sve važniji u današnje vreme brzog života. S ponosom možemo reći da su SPORTEX štapovi oduševili generacije ribolovaca svojom pouzdanošću u zahtevnim situacijama i neverovatno dugim životnim vekom. Temelj su kontinuirana istraživanja sa novim materijalima i njihovim kombinacijama. Nijedan drugi proizvođač štapova ne može iskoristiti tako širok spektar materijala za proizvodnju. Svaki štap je individualna tvorevina, čak i unutar iste serije, prilagođena dužini, dejstvu i sastavu komponenata tako da odgovara težini odlivaka, udaljenosti i očekivanom uvijanju. Svako ko želi da bude svetski lider kada je u pitanju izrada štapova ne može da dozvoli kompromis. Originalni FUJI sprovodnici i FUJI držači mašinica Prirodna pluta premium klase AAA Otporni na habanje Duplon najvišeg stepena Specijalni lak - elastičan i otporan na udarce Prost zaključak je da se Sportex godinama rada zakucao svoje ime na vrhu liste lidera ribolovne industrije i to iz dana u dan dokazuje. Sportex official site https://www.youtube.com/watch?v=9zPsFekGfZ0
Sportex

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Sportex HALIOS 2.70m 70-160g“