Sportex XCITE SPIN 2.70m 60gr

16.650,00 RSD

Sportex XCITE SPIN 2.70m 60gr

Sportex Xcite Spin – Novi model popularnih Sportex varaličarskih štapova!

Fantastičan univerzalac za uspešno varaličarenje, kako za bacanje veštačkih gumenih ili metalnih varalica, tako i za pecanje na prirodni mamac. Bez obzira da li lovite štuku sa varalicama ili želite da uhvatite smuđa sa živim kederom, ovi lagani štapovi sa svojim bezvremenskim stilom su svestrani i inspirativni sa jedinstvenim kvalitetima.

SKU: sportex_xcite_spin_2.70m_60gr_pm2713 Kategorije: ,

Opis

Sportex XCITE SPIN 2.70m 60gr

Sportex Xcite Spin – Novi model popularnih Sportex varaličarskih štapova!
Fantastičan univerzalac za uspešno varaličarenje, kako za bacanje veštačkih gumenih ili metalnih varalica, tako i za pecanje na prirodni mamac.
Bez obzira da li lovite štuku sa varalicama ili želite da uhvatite smuđa sa živim kederom, ovi lagani štapovi sa svojim bezvremenskim stilom su svestrani i inspirativni sa jedinstvenim kvalitetima.
Zahvaljujući snažnom blanku Sportex Xcite Spin štapova, napravljenog od japanskog karbona visokih performansi, svaka vrsta mamca se može voditi na željeni način, uz daleke i precizne zabačaje.
Ovome se dodaje umerena akcija Sportex Xcite Spin-a, koja može da oprosti ako se napravi greška prilikom zamaranja ribe jer će amortizovati svaki neženjeni i neočekivani beg.
A robusna kičma ima dovoljno snage da Vam omogući vadjenje i kapitalnih ulova, bez bojazni da štap neće izdržati velike napore.
Među opremom vrhunske klase je specijalna split-hibridna ručka od plute meke na dodir, tanke SIC vođice, robustan DPS halter i visokokvalitetni držač udice D-Hook kompanije Seaguide.
I sve to uz odličan odnos cene i performansi!

Kao i svi Sportex štapovi, i Xcite Spin dolazi u originalnom pakovanju, sa zasebnim kodom štapa i deset godina garancije! Garancija se aktivira on-line na sajtu Sportex-a unošenjem zasebnog kod-a Vašeg novog ljubimca i unošenjem Vaših ličnih podataka.

Xcite Spin 270cm 60gr

transportna dužina 141cm

tolerancija 19-73gr

težina 180gr

broj sprovodnika 9

Model Dužina cm Broj sekcija Transp. Dužina cm Težina bacanja. gr. Tolerancija gr. Težina štapa gr. Provodnici
PM2712 270 2 141 40 18 – 53 176 7
PM2713 270 2 141 60 19 – 73 180 8

 

Sportex Varaličarski Štapovi

PLOVAK PLUS FACEBOOK

Sportex - Xcite Spin | MUR-TACKLE-SHOP

Sportex XCITE SPIN

Sportex XCITE SPIN

Dodatne informacije

Težina Štapa

<200gr

Težina bacanja

60 gr

Dužina štapa

2.70 m

Broj delova

2

Brend štapa

Sportex

Brand

Sportex

Sportex štapovi Na svetu nema ničega za upoređivanje sa SPORTEX štapom. [caption id="" align="aligncenter" width="300"] Sportex štapovi za pecanje poseduju 10 godina garancije koja garantuje fabrika[/caption] Svoju legendarnu reputaciju duguje moći inovacija i jedinstvenoj tehnologiji koja decenijama postavlja standarde širom sveta. Naše tehničko znanje je poraslo tokom decenija. Pedesetih godina bili smo poznati po praznim pločama od fiberglasa boje meda koje su postavile bezbroj rekorda u daljini i preciznosti livenja. A kada su stigli inovativni materijali od ugljeničnih vlakana, mi smo među prvima prepoznali njihov potencijal za izradu štapova i stavili ih u upotrebu. Zahvaljujući sopstvenoj SPORTEKS HT-Cross Vinding tehnologiji slepih proizvoda, naše štapovi su jedinstveni u svojoj kombinaciji snage, lakoće i brzine. [caption id="attachment_52730" align="aligncenter" width="1920"] Sportex Black Arrow G3[/caption] Oprema: Danas su naši štapovi garancija pouzdanosti i majstorske izrade. Naši štapovi su simboli kvaliteta i dugogodišnje usluge, atributi koji postaju sve važniji u današnje vreme brzog života. S ponosom možemo reći da su SPORTEX štapovi oduševili generacije ribolovaca svojom pouzdanošću u zahtevnim situacijama i neverovatno dugim životnim vekom. Temelj su kontinuirana istraživanja sa novim materijalima i njihovim kombinacijama. Nijedan drugi proizvođač štapova ne može iskoristiti tako širok spektar materijala za proizvodnju. Svaki štap je individualna tvorevina, čak i unutar iste serije, prilagođena dužini, dejstvu i sastavu komponenata tako da odgovara težini odlivaka, udaljenosti i očekivanom uvijanju. Svako ko želi da bude svetski lider kada je u pitanju izrada štapova ne može da dozvoli kompromis. Originalni FUJI sprovodnici i FUJI držači mašinica Prirodna pluta premium klase AAA Otporni na habanje Duplon najvišeg stepena Specijalni lak - elastičan i otporan na udarce Prost zaključak je da se Sportex godinama rada zakucao svoje ime na vrhu liste lidera ribolovne industrije i to iz dana u dan dokazuje. Sportex official site https://www.youtube.com/watch?v=9zPsFekGfZ0
Sportex

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Sportex XCITE SPIN 2.70m 60gr“