ForMax HURRICANE FEEDER 3.60m 80g

2.190,00 RSD

ForMax HURRICANE FEEDER 3.60m 80g

Feeder štap izrađen od kompozitnog materijala i opremljen aluminijum-oksid provodnicima, navojnim držačem mašinice i rukohvatom od EVA materijala.

Snažan je i izdržljiv, namenjen ribolovcima koji tek ulaze u svet feeder ribolova ili su skromnijeg budžeta.

Availability: Na zalihama SKU: formax_hurricane_feeder_3.60m_80g_49334 Kategorije: , , Oznake: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Opis

ForMax HURRICANE FEEDER 3.60m 80g

ForMax HURRICANE FEEDER štap izrađen je od kompozitnog materijala.

Opremljen aluminijum-oksid provodnicima

Navojnim držačem mašinice i rukohvatom od EVA materijala.

Dizajniran je kako bi ispunio sve zahteve koje imaju i skuplji štapovi.

Kako bi se cena spustila na ovaj nivo,nije se spuštao kvalitet materijala već estetika proizvoda.

Bez obzira na cenu, oba vrha koja dolaze uz štap zajedno sa izdržljivim balnkom lako će izaći na kraj i krupnijim ulovima.

Snažan je i izdržljiv, namenjen ribolovcima koji tek ulaze u svet feeder ribolova ili su skromnijeg budžeta.

Model Dužina štapa Transportna dužina Težina bacanja Težina štapa
49334 3,60m 128cm 80gr 337gr

Kompletnu ponudu feeder štapova možete pogledati:

FEEDER ŠTAPOVI

Kompletnu ponudu FORMAX feeder štapova možete pogledati na:

FORMAX FEEDER ŠTAPOVI

-Naša Facebook stranica na kojoj možete pročitati i videti aktuelnosi iz sveta pecanja kao i aktuelne akcije i ponude iz našeg asortimana:

SZTR PLOVAK PLUS FACEBOOK

 

 

Dodatne informacije

Težina Štapa

<400gr

Težina bacanja

80 gr

Dužina štapa

3.60 m

Broj delova

3+2

Brend štapa

ForMax

Brand

Formax

Kompanija Formaxstore d.o.o prisutna je na domaćem tržištu još od davne 1992. godine. Formax Sa počecima kao mala porodična firma i od tada konstantno radimo na njenom razvoju, unapređenju i podizanju kvaliteta usluga i proizvoda. Od porodične firme sa par zaposlenih postali smo lider na tržištu Srbije u ovoj branši i renomirana kompanija sa preko 40 zaposlenih koja i u evropskim razmerama predstavlja sinonim dobrog i uspešno poslovanja. Misija naše firme je ponuditi potrošačima maksimalan kvalitet i performanse za uložen novac! U ponudi imamo zaista izuzetan asotiman ribolovačkog pribora i opreme a kao okosnica ponude tu su asortimani naša dva sopstvena brenda Formax i Carp Pro Distributeri smo i zastupnici za tržište Srbije i preko 20 renomiranih svetskih kompanija: Daiwa, Cormoran, Owner, Penn, Berkley, Abu Garcia, Zebco, Quantum, Browning, Rapala, Korda, Guru, Delkim, Varivas, YGK, Keitech, Megabass, Humminbird, Minn Kota... Svaki ribolovac Srbije i regiona je bar čuo za Formax ribolovačku opremu, ako ne i pecao sa njom. Ova činjenica govori mnogo o kvalitetu brenda i širini asortimana koji nudi. Formax je svoju opremu podelio u nekoliko linija poput Formax Visage serije koja predstavlja njihov varaličarski pribor (štapove i mašinice za pecanje) Formax visage rapid         U Formax Attack liniji se nalazi dodatni varaličarski pribor od kutija i torbi za varaličarski pribor do samih varalica. Formax attack Formax Elegance predstavlja seriju opreme namenjene feeder ribolovu. Uzimajući u obzir trenutnu ponudu opreme za ribolov u Srbiji i regionu ova serija prednjači u odnosu cene i kvaliteta. Kao biser Elegance serije se nalaze takmičarske feeder stolice vrhunskog kvaliteta a pristupačne cene. FEEDER STOLICA elegance Rivercraft serija opreme namenjena je jakom, rečnom feeder ribolovu a štapovi sa cenom od oko 50e, izuzetno tankim blankom i izvrsnim karakteristikama su pravi biser na tržištu. formax rivercraft  
Formax

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „ForMax HURRICANE FEEDER 3.60m 80g“