ForMax FLAME POLE 5m

3.490,00 RSD

ForMax FLAME POLE 5m

Nova serija laganih i snažnih karbonskih teleskopskih štapova bez provodnika, dizajniranih za ribolov plovkom na kraćim distancama.

Izrađeni su od IM6 Plus karbona, lagani, snažni i izdržljivi.

Bar kod: 8605059626298ISBN: FXRD-121500Availability: Na zalihama Kategorije: , ,

Opis

ForMax FLAME POLE 4m

Nova serija laganih i snažnih karbonskih teleskopskih štapova bez provodnika, dizajniranih za ribolov plovkom na kraćim dstancama.

Izrađeni su od IM6 Plus karbona, lagani, snažni i izdržljivi.

Model Dužina štapa Transportna dužina Težina bacanja Težina štapa
57529 5,00m 135cm 20gr 168gr

Takmičarski štapovi

PLOVAK PLUS FACEBOOK

Dodatne informacije

Težina Štapa

<200gr

Težina bacanja

20 gr

Dužina štapa

5.00 m

Broj delova

5, Teleskop

Brend štapa

ForMax

Brand

Formax

Kompanija Formaxstore d.o.o prisutna je na domaćem tržištu još od davne 1992. godine. Formax Sa počecima kao mala porodična firma i od tada konstantno radimo na njenom razvoju, unapređenju i podizanju kvaliteta usluga i proizvoda. Od porodične firme sa par zaposlenih postali smo lider na tržištu Srbije u ovoj branši i renomirana kompanija sa preko 40 zaposlenih koja i u evropskim razmerama predstavlja sinonim dobrog i uspešno poslovanja. Misija naše firme je ponuditi potrošačima maksimalan kvalitet i performanse za uložen novac! U ponudi imamo zaista izuzetan asotiman ribolovačkog pribora i opreme a kao okosnica ponude tu su asortimani naša dva sopstvena brenda Formax i Carp Pro Distributeri smo i zastupnici za tržište Srbije i preko 20 renomiranih svetskih kompanija: Daiwa, Cormoran, Owner, Penn, Berkley, Abu Garcia, Zebco, Quantum, Browning, Rapala, Korda, Guru, Delkim, Varivas, YGK, Keitech, Megabass, Humminbird, Minn Kota... Svaki ribolovac Srbije i regiona je bar čuo za Formax ribolovačku opremu, ako ne i pecao sa njom. Ova činjenica govori mnogo o kvalitetu brenda i širini asortimana koji nudi. Formax je svoju opremu podelio u nekoliko linija poput Formax Visage serije koja predstavlja njihov varaličarski pribor (štapove i mašinice za pecanje) Formax visage rapid         U Formax Attack liniji se nalazi dodatni varaličarski pribor od kutija i torbi za varaličarski pribor do samih varalica. Formax attack Formax Elegance predstavlja seriju opreme namenjene feeder ribolovu. Uzimajući u obzir trenutnu ponudu opreme za ribolov u Srbiji i regionu ova serija prednjači u odnosu cene i kvaliteta. Kao biser Elegance serije se nalaze takmičarske feeder stolice vrhunskog kvaliteta a pristupačne cene. FEEDER STOLICA elegance Rivercraft serija opreme namenjena je jakom, rečnom feeder ribolovu a štapovi sa cenom od oko 50e, izuzetno tankim blankom i izvrsnim karakteristikama su pravi biser na tržištu. formax rivercraft  
Formax

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „ForMax FLAME POLE 5m“