ForMax ATTACK URBAN 2.13m 4-24gr

4.690,00 RSD

ForMax ATTACK URBAN 2.13m 4-24gr

Poseban model u novoj Attack seriji varaličarskih štapova namenjen ribolovcima koji pecaju u urbanim sredinama ili onima koji često putuju. Ovaj petodelac je izuzetno male transportne dužine tako da spakovan staje u bilo koji kofer. Pritom je veoma lagan i brze akcije, tako da je ribolov sa ovakvim štapom pravo uživanje. Iako ima čak pet delova zahvaljujući posebnoj konstrukciji i specijalno izvedenim spojevima akcija mu je neprekinuta i imaćete utisak kao da lovite sa klasičnim dvodelcem.
Availability: Na zalihama SKU: formax_attack_urban_2.13m_4-24gr_49286 Kategorije: ,

Opis

ForMax ATTACK URBAN 2.13m 4-24gr

Poseban model u novoj Attack seriji varaličarskih štapova namenjen ribolovcima koji pecaju u urbanim sredinama ili onima koji često putuju. Ovaj petodelac je izuzetno male transportne dužine tako da spakovan staje u bilo koji kofer. Pritom je veoma lagan i brze akcije, tako da je ribolov sa ovakvim štapom pravo uživanje. Iako ima čak pet delova zahvaljujući posebnoj konstrukciji i specijalno izvedenim spojevima, akcija mu je neprekinuta i imaćete utisak kao da lovite sa klasičnim dvodelcem. Attack Urban je izrađen od high modulus karbona druge generacije (HM2), opremljen je laganim i elegantnim SiC „F“ provodnicima, ergonomski oblikovanim držačem mašinice i rukohvatom od EVA materijala. Spojevi između delova su precizni put over-i (gornji delovi idu na donje). Izuzetni štapovi za lako varaličarenje!
Model Dužina štapa Transportna dužina Težina bacanja Težina štapa
49286 2,13m 47cm 4-24gr 107gr

Varaličarski štapovi

PLOVAK PLUS FACEBOOK

 

Dodatne informacije

Težina Štapa

<200gr

Težina bacanja

4-24gr

Dužina štapa

2.13 m

Broj delova

5

Brend štapa

ForMax

Brand

Formax

Kompanija Formaxstore d.o.o prisutna je na domaćem tržištu još od davne 1992. godine. Formax Sa počecima kao mala porodična firma i od tada konstantno radimo na njenom razvoju, unapređenju i podizanju kvaliteta usluga i proizvoda. Od porodične firme sa par zaposlenih postali smo lider na tržištu Srbije u ovoj branši i renomirana kompanija sa preko 40 zaposlenih koja i u evropskim razmerama predstavlja sinonim dobrog i uspešno poslovanja. Misija naše firme je ponuditi potrošačima maksimalan kvalitet i performanse za uložen novac! U ponudi imamo zaista izuzetan asotiman ribolovačkog pribora i opreme a kao okosnica ponude tu su asortimani naša dva sopstvena brenda Formax i Carp Pro Distributeri smo i zastupnici za tržište Srbije i preko 20 renomiranih svetskih kompanija: Daiwa, Cormoran, Owner, Penn, Berkley, Abu Garcia, Zebco, Quantum, Browning, Rapala, Korda, Guru, Delkim, Varivas, YGK, Keitech, Megabass, Humminbird, Minn Kota... Svaki ribolovac Srbije i regiona je bar čuo za Formax ribolovačku opremu, ako ne i pecao sa njom. Ova činjenica govori mnogo o kvalitetu brenda i širini asortimana koji nudi. Formax je svoju opremu podelio u nekoliko linija poput Formax Visage serije koja predstavlja njihov varaličarski pribor (štapove i mašinice za pecanje) Formax visage rapid         U Formax Attack liniji se nalazi dodatni varaličarski pribor od kutija i torbi za varaličarski pribor do samih varalica. Formax attack Formax Elegance predstavlja seriju opreme namenjene feeder ribolovu. Uzimajući u obzir trenutnu ponudu opreme za ribolov u Srbiji i regionu ova serija prednjači u odnosu cene i kvaliteta. Kao biser Elegance serije se nalaze takmičarske feeder stolice vrhunskog kvaliteta a pristupačne cene. FEEDER STOLICA elegance Rivercraft serija opreme namenjena je jakom, rečnom feeder ribolovu a štapovi sa cenom od oko 50e, izuzetno tankim blankom i izvrsnim karakteristikama su pravi biser na tržištu. formax rivercraft  
Formax

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „ForMax ATTACK URBAN 2.13m 4-24gr“