Sportex BLACK ARROW G3 2.70m 80gr

31.530,00 RSD

Sportex BLACK ARROW G3 2.70m 80gr

   Ogromna brzina, precizni dugi izbačaji i neizmerna snaga – ova inovativna serija Sportex Black Arrow G3 štapova za varaličarenje sa jedinstvenom karbonskom blankom ne ostavlja ništa za poželeti u lovu na velike štuke, smuđeve i ostale grabljivice.

SKU: sportex_black_arrow_g3_2.70m_80gr_ba2734 Kategorije: ,

Opis

Sportex BLACK ARROW G3 2.70m 80gr

   Ogromna brzina, precizni dugi izbačaji i neizmerna snaga .

Ova inovativna serija Sportex Black Arrow G3 štapova za varaličarenje sa jedinstvenom karbonskom blankom ne ostavlja ništa za poželeti u lovu na velike štuke, smuđeve i ostale grabljivice. I takođe izgleda sjajno.

Potpuno nadograđena serija štapova Sportex Black Arrow G3 ostavlja pravi utisak svojom čistom elegancijom. Zahvaljujući upotrebi visokotehnološkog T800 Carbona pri izradi samog tela Black Arrow G3 štapa, sa specijalnom epoksidnom smolom i nano-materijalima, uspeli smo još više da poboljšamo brzinu i osetljivost u poređenju sa svojim prethodnikom. Štaviše, drška je ojačana uz pomoć inovativne 4Ks Cross tehnologije. To daje novoj seriji Sportex Black Arrow G3 ogromnu snagu kada ribolovac uživa dok mu je riba “na štapu”, a čak i borbene primerke stavlja pod kontrolu.

   Povećana rezervna snaga u kičmi Black Arrow G3 štapa za pecanje omogućava dugačke izbačaje sa apsolutnom preciznošću i bez većih napora. Pored već poznatih spin i ultralakih modela, sada su na raspolaganju dva modela Musky Baitcast. Oni su razvijeni posebno za potrebe savremenog ribolova pomoću velikih mamaca. Zahvaljujući moćnoj okosnici, čak i velike teške varalice mogu se bacati iz sata u sat.

Kao i svi Sportex štapovi za pecanje, tako i nova serija Sportex Rapid Feeder štapova ima 10 godina garancije na blank. Garancija se aktivira na zvaničnom sajtu Sportexa, unošenjem zasebnog kod-a Vašeg štapa. Kod se nalazi u originalnom pakovanju.

Model Dužina štapa Transportna dužina Težina bacanja Težina štapa
BA2734 2,70m 139cm 80gr 216gr

Varaličarski štapovi

PLOVAK PLUS FACEBOOK

Dodatne informacije

Težina Štapa

<300gr

Težina bacanja

80 gr

Dužina štapa

2.70 m

Broj delova

2

Brend štapa

Sportex

Brand

Sportex

Sportex štapovi Na svetu nema ničega za upoređivanje sa SPORTEX štapom. [caption id="" align="aligncenter" width="300"] Sportex štapovi za pecanje poseduju 10 godina garancije koja garantuje fabrika[/caption] Svoju legendarnu reputaciju duguje moći inovacija i jedinstvenoj tehnologiji koja decenijama postavlja standarde širom sveta. Naše tehničko znanje je poraslo tokom decenija. Pedesetih godina bili smo poznati po praznim pločama od fiberglasa boje meda koje su postavile bezbroj rekorda u daljini i preciznosti livenja. A kada su stigli inovativni materijali od ugljeničnih vlakana, mi smo među prvima prepoznali njihov potencijal za izradu štapova i stavili ih u upotrebu. Zahvaljujući sopstvenoj SPORTEKS HT-Cross Vinding tehnologiji slepih proizvoda, naše štapovi su jedinstveni u svojoj kombinaciji snage, lakoće i brzine. [caption id="attachment_52730" align="aligncenter" width="1920"] Sportex Black Arrow G3[/caption] Oprema: Danas su naši štapovi garancija pouzdanosti i majstorske izrade. Naši štapovi su simboli kvaliteta i dugogodišnje usluge, atributi koji postaju sve važniji u današnje vreme brzog života. S ponosom možemo reći da su SPORTEX štapovi oduševili generacije ribolovaca svojom pouzdanošću u zahtevnim situacijama i neverovatno dugim životnim vekom. Temelj su kontinuirana istraživanja sa novim materijalima i njihovim kombinacijama. Nijedan drugi proizvođač štapova ne može iskoristiti tako širok spektar materijala za proizvodnju. Svaki štap je individualna tvorevina, čak i unutar iste serije, prilagođena dužini, dejstvu i sastavu komponenata tako da odgovara težini odlivaka, udaljenosti i očekivanom uvijanju. Svako ko želi da bude svetski lider kada je u pitanju izrada štapova ne može da dozvoli kompromis. Originalni FUJI sprovodnici i FUJI držači mašinica Prirodna pluta premium klase AAA Otporni na habanje Duplon najvišeg stepena Specijalni lak - elastičan i otporan na udarce Prost zaključak je da se Sportex godinama rada zakucao svoje ime na vrhu liste lidera ribolovne industrije i to iz dana u dan dokazuje. Sportex official site https://www.youtube.com/watch?v=9zPsFekGfZ0
Sportex

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Sportex BLACK ARROW G3 2.70m 80gr“