ForMax WALKER CAST 2.58m 30-80g

7.990,00 RSD

ForMax WALKER CAST 2.58m 30-80g

Dvodelni varaličarski štap dizajniran da bude što lakši kako bi omogućio što duži ribolov bez napora.

Oštar, brz i kvalitetno izrađen.

Dužina 2.58 m
Težina bacanja 30-80 gr
Broj delova 2
Tip Casting
Težina štapa 185gr

 

Availability: Na zalihama SKU: formax_walker_cast_2,58m_30-80gr_45070 Kategorije: ,

Opis

ForMax WALKER CAST 2.58m 30-80g

Karakteristike:

Dvodelni varaličarski štap dizajniran da bude što lakši kako bi omogućio što duži ribolov bez napora.

Glavna karakteristika ovog štapa je njegova brzina.

Kao izlazeći model u ponudi, vremenom se pokazao kao jedan od „najbržih“ štapova na našem tržištu.

Oštrina i „casting“ vrsta pecanja muliplikatorom mu omogućavaju veliku širinu upotrebe.

Bez obzira na akciju 30-80g,  osetljivošću i izbačajem malih glava 5-10g bez muke pokriva većinu ribolovnih uslova kod nas.

Zahvaljujući oštroj i jakoj, ali tankoj, kičmi spreman je da iznese terete velikih ulova i bez problema izvuče trofejne ribe.

 

Izrada:

 

Walker Cast je izrađen od high modulus „HMC“ karbona sa završnim lakom visokog kvaliteta koji će sačuvati nov izgled dugo vremena.

Provodnici su lagani, elegantni SiC koji omogućavaju mnogo izbačaja bez povećanja trenja, takođe, duge i precizne izbačaje na željeno mesto.

Prva dva provodnika su dvostopalna i oni doprinoste krutoći donjeg dela štapa kao i ukupnoj brzini, dok su vršni sprovodnici jednostopalni i oni pored oštrine koju štap poseduje dozvoljavaju značajno savijanje i akciju vrha pri borbi sa ulovom.

Pošto je reč o „Cast“ štapu koji je namenjen ribolovu multiplikatorom,

na njemu se nalazi pištolj grip koji omogućava lako držanje i sprečava okretanje u borbi sa ribom.

Držač mašinice ili u ovom slučaju multiplikatora je navojni.

Rukohvat je napravljen od kombinacije prirodne plute i EVA materijala i omogućava lako čišćenje nakon ribolova živim mamcima.

Spoj je dobro poznat i dugotrajan Spoigot joinu, takozvani trn gde se donji deo ubacuje u gornji deo štapa.

ForMax WALKER CAST 2.58m 30-80g je štap koji prevazilazi svoju cenu i nudi ulazak u premium kvalitet za malo novca.

Našu ponudu „Casting“ štapova za multiplikatore možete pogledati na:

ŠTAPOVI ZA MULTIPLIKATORE

Događaje i zanimljivosti iz sveta ribolova možete pratiti na našoj Facebook stranici:

SZTR PLOVAK PLUS FACEBOOK

Dužina 2.58 m
Težina bacanja 30-80 gr
Broj delova 2
Tip Casting
Težina štapa 185gr

Dodatne informacije

Težina bacanja

30-80 gr

Brend štapa

ForMax

Dužina štapa

2.58 m

Broj delova

2

Težina Štapa

<200gr

Brand

Formax

Kompanija Formaxstore d.o.o prisutna je na domaćem tržištu još od davne 1992. godine. Formax Sa počecima kao mala porodična firma i od tada konstantno radimo na njenom razvoju, unapređenju i podizanju kvaliteta usluga i proizvoda. Od porodične firme sa par zaposlenih postali smo lider na tržištu Srbije u ovoj branši i renomirana kompanija sa preko 40 zaposlenih koja i u evropskim razmerama predstavlja sinonim dobrog i uspešno poslovanja. Misija naše firme je ponuditi potrošačima maksimalan kvalitet i performanse za uložen novac! U ponudi imamo zaista izuzetan asotiman ribolovačkog pribora i opreme a kao okosnica ponude tu su asortimani naša dva sopstvena brenda Formax i Carp Pro Distributeri smo i zastupnici za tržište Srbije i preko 20 renomiranih svetskih kompanija: Daiwa, Cormoran, Owner, Penn, Berkley, Abu Garcia, Zebco, Quantum, Browning, Rapala, Korda, Guru, Delkim, Varivas, YGK, Keitech, Megabass, Humminbird, Minn Kota... Svaki ribolovac Srbije i regiona je bar čuo za Formax ribolovačku opremu, ako ne i pecao sa njom. Ova činjenica govori mnogo o kvalitetu brenda i širini asortimana koji nudi. Formax je svoju opremu podelio u nekoliko linija poput Formax Visage serije koja predstavlja njihov varaličarski pribor (štapove i mašinice za pecanje) Formax visage rapid         U Formax Attack liniji se nalazi dodatni varaličarski pribor od kutija i torbi za varaličarski pribor do samih varalica. Formax attack Formax Elegance predstavlja seriju opreme namenjene feeder ribolovu. Uzimajući u obzir trenutnu ponudu opreme za ribolov u Srbiji i regionu ova serija prednjači u odnosu cene i kvaliteta. Kao biser Elegance serije se nalaze takmičarske feeder stolice vrhunskog kvaliteta a pristupačne cene. FEEDER STOLICA elegance Rivercraft serija opreme namenjena je jakom, rečnom feeder ribolovu a štapovi sa cenom od oko 50e, izuzetno tankim blankom i izvrsnim karakteristikama su pravi biser na tržištu. formax rivercraft  
Formax

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „ForMax WALKER CAST 2.58m 30-80g“