ForMax RIVERCRAFT POWER FEEDER 3.90m 50-160gr

Predstavljamo vam ForMax RIVERCRAFT POWER FEEDER 3.90m 50-160gr seriju veoma snažnih i kvalitetnih feeder štapova!

Dizajnirani su za ribolov na rekama bržeg i jačeg toka.

Ovaj model štapova omogućava vadjenje krupnih riba iz jake vodene struje ali ne gubi na svojoj osetljivosti i preciznosti pri izbačaju.

Model Dužina štapa Težina bacanja Težina štapa
390 3,90m 50-160gr 284gr

8,490.00 RSD

Pogledaj korpu

Opis

ForMax RIVERCRAFT POWER FEEDER 3.90m 50-160gr

Predstavljamo vam ForMax RIVERCRAFT POWER FEEDER 3.90m 50-160gr seriju veoma snažnih i kvalitetnih feeder štapova!

Dizajnirani su za ribolov na rekama bržeg i jačeg toka.

Ovaj model štapova omogućava vadjenje krupnih riba iz jake vodene struje ali pored te karakteristike, za razliku od drugih štapova,  ne gubi na svojoj osetljivosti i preciznosti pri izbačaju.

Cena štapova ne diktira njihov ozgled kao ni kvalitet i oba se mogu posati jednom rečju VRHUNSKI!

Model 50-160gr Plovak Plus tim je imao priliku da testira u nekoliko prilika na Dunavu, gde su se svi opisi štapa pokazali i dokazali.

Tanki ali jaki vrhovi čak su odoleli i krupnom somu koji se pomamio na crnu glistu usled rasta vodostaja.

Blank štapa nije okleva niti odoleo kako pri zamaranju tako ni pri vadjenju samog ulova.

Što nas je dovelo do zaključka da je štap opravdao svoje ime i komentare.

Vrhunska osetljivost pri feeder ribolovu, a kada se “omakne” sposoban je da istrpi i izvadi i neočekivane goste.

Izrađeni su od high modulus (HMC) karbona.

Opremljeni K-Type SiC provodnicima i navojnim držačima mašinica.

Rukohvati su od kombinacije EVA materijala i plute.

Rivercraft Power Feeder su štapovi koji imajo vanserijsku kontrolu izbačaja kratke (20-40m)  i srednje dužine (40-60m) ali su se ribolovci iz Plovak Plus tima uverili da su izbačaji daleko veći od deklarisanih, laserski precizni.

Posebni vrhovi su zbog bolje vidljivosti u lošijim svetlosnim uslovima obojeni fluoriscentonom bojom kako bi obezbedili siguran ulov.

Uz model od 3.90 m težine bacanja 50 do 160g dolaze tri vrha, jedan od fiberglasa i dva od karbona od  3.0,   4.0   i   5.0  oz

Model

Dužina štapa

Težina bacanja

Težina štapa

390

3,90m

50-160gr

284gr

Kompletnu ponudu feeder štapova možete pogledati:

FEEDER ŠTAPOVI

Kompletnu ponudu FORMAX feeder štapova možete pogledati na:

FORMAX FEEDER ŠTAPOVI

-Naša Facebook stranica na kojoj možete pročitati i videti aktuelnosi iz sveta pecanja kao i aktuelne akcije i ponude iz našeg asortimana:

SZTR PLOVAK PLUS FACEBOOK

 

Brand

Formax

Kompanija Formaxstore d.o.o prisutna je na domaćem tržištu još od davne 1992. godine. Formax Sa počecima kao mala porodična firma i od tada konstantno radimo na njenom razvoju, unapređenju i podizanju kvaliteta usluga i proizvoda. Od porodične firme sa par zaposlenih postali smo lider na tržištu Srbije u ovoj branši i renomirana kompanija sa preko 40 zaposlenih koja i u evropskim razmerama predstavlja sinonim dobrog i uspešno poslovanja. Misija naše firme je ponuditi potrošačima maksimalan kvalitet i performanse za uložen novac! U ponudi imamo zaista izuzetan asotiman ribolovačkog pribora i opreme a kao okosnica ponude tu su asortimani naša dva sopstvena brenda Formax i Carp Pro Distributeri smo i zastupnici za tržište Srbije i preko 20 renomiranih svetskih kompanija: Daiwa, Cormoran, Owner, Penn, Berkley, Abu Garcia, Zebco, Quantum, Browning, Rapala, Korda, Guru, Delkim, Varivas, YGK, Keitech, Megabass, Humminbird, Minn Kota... Svaki ribolovac Srbije i regiona je bar čuo za Formax ribolovačku opremu, ako ne i pecao sa njom. Ova činjenica govori mnogo o kvalitetu brenda i širini asortimana koji nudi. Formax je svoju opremu podelio u nekoliko linija poput Formax Visage serije koja predstavlja njihov varaličarski pribor (štapove i mašinice za pecanje) Formax visage rapid         U Formax Attack liniji se nalazi dodatni varaličarski pribor od kutija i torbi za varaličarski pribor do samih varalica. Formax attack Formax Elegance predstavlja seriju opreme namenjene feeder ribolovu. Uzimajući u obzir trenutnu ponudu opreme za ribolov u Srbiji i regionu ova serija prednjači u odnosu cene i kvaliteta. Kao biser Elegance serije se nalaze takmičarske feeder stolice vrhunskog kvaliteta a pristupačne cene. FEEDER STOLICA elegance Rivercraft serija opreme namenjena je jakom, rečnom feeder ribolovu a štapovi sa cenom od oko 50e, izuzetno tankim blankom i izvrsnim karakteristikama su pravi biser na tržištu. formax rivercraft  
Formax

Dodatna informacija

Brend štapa

ForMax

Broj delova

3+3

Dužina štapa

3.90 m

Težina bacanja

50-160 gr

Težina Štapa

<300gr

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će te ostaviti utisak “ForMax RIVERCRAFT POWER FEEDER 3.90m 50-160gr”

Validacija *