ForMax LEGACY NG SPIN 3m 30-60g

3.990,00 RSD

ForMax LEGACY NG SPIN 3m 30-60g

Nova generacija (NG – „new generation“) izuzetno popularnog varaličarskog Legacy štapa! Legacy Spin NG je sada izrađen od još boljeg materijala – IM12 karbona pa je znatno lakši od prethodnika, brze je akcije i opremljen je SiC provodnicima, navojnim držačem mašinice i rukohvatom od plute sa završecima od EVA materijala.

Availability: Na zalihama SKU: formax_legacy_ng_spin_3.00m_30-60g_46499 Kategorije: ,

Opis

ForMax LEGACY NG SPIN 3m 30-60g

Nova generacija (NG – „new generation“) izuzetno popularnog varaličarskog Legacy štapa!

Formax LEGACY SPIN NG 3.00m 45-150g varaličarski štapFormax LEGACY SPIN NG 3m 45-150g varaličarski štap

Legacy Spin NG je sada izrađen od još boljeg materijala – IM12 karbona pa je znatno lakši od prethodnika, brze je akcije i opremljen je SiC provodnicima, navojnim držačem mašinice i rukohvatom od plute sa završecima od EVA materijala.

Formax LEGACY SPIN NG 3m 45-150g varaličarski štapFormax LEGACY SPIN NG 3m 45-150g varaličarski štap

Spoj između delova je klasičan put over (gornji deo ide na donji).

Odličan varaličarski štap po vrlo pristupačnoj ceni, lagan i snažan!

Model Dužina štapa Transportna dužina Težina bacanja Težina štapa
46499 3,00m 155cm 30-60gr 243gr

Varaličarski štapovi

PLOVAK PLUS FACEBOOK

Dodatne informacije

Težina Štapa

<300gr

Težina bacanja

30-60 gr

Dužina štapa

3.00 m

Broj delova

2

Brend štapa

ForMax

Brand

Formax

Kompanija Formaxstore d.o.o prisutna je na domaćem tržištu još od davne 1992. godine. Formax Sa počecima kao mala porodična firma i od tada konstantno radimo na njenom razvoju, unapređenju i podizanju kvaliteta usluga i proizvoda. Od porodične firme sa par zaposlenih postali smo lider na tržištu Srbije u ovoj branši i renomirana kompanija sa preko 40 zaposlenih koja i u evropskim razmerama predstavlja sinonim dobrog i uspešno poslovanja. Misija naše firme je ponuditi potrošačima maksimalan kvalitet i performanse za uložen novac! U ponudi imamo zaista izuzetan asotiman ribolovačkog pribora i opreme a kao okosnica ponude tu su asortimani naša dva sopstvena brenda Formax i Carp Pro Distributeri smo i zastupnici za tržište Srbije i preko 20 renomiranih svetskih kompanija: Daiwa, Cormoran, Owner, Penn, Berkley, Abu Garcia, Zebco, Quantum, Browning, Rapala, Korda, Guru, Delkim, Varivas, YGK, Keitech, Megabass, Humminbird, Minn Kota... Svaki ribolovac Srbije i regiona je bar čuo za Formax ribolovačku opremu, ako ne i pecao sa njom. Ova činjenica govori mnogo o kvalitetu brenda i širini asortimana koji nudi. Formax je svoju opremu podelio u nekoliko linija poput Formax Visage serije koja predstavlja njihov varaličarski pribor (štapove i mašinice za pecanje) Formax visage rapid         U Formax Attack liniji se nalazi dodatni varaličarski pribor od kutija i torbi za varaličarski pribor do samih varalica. Formax attack Formax Elegance predstavlja seriju opreme namenjene feeder ribolovu. Uzimajući u obzir trenutnu ponudu opreme za ribolov u Srbiji i regionu ova serija prednjači u odnosu cene i kvaliteta. Kao biser Elegance serije se nalaze takmičarske feeder stolice vrhunskog kvaliteta a pristupačne cene. FEEDER STOLICA elegance Rivercraft serija opreme namenjena je jakom, rečnom feeder ribolovu a štapovi sa cenom od oko 50e, izuzetno tankim blankom i izvrsnim karakteristikama su pravi biser na tržištu. formax rivercraft  
Formax

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „ForMax LEGACY NG SPIN 3m 30-60g“